2777
2789
عنوان

عصب کشی دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 9679 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قابل تحمله عزیزم  والا اینقدر دندان هام درد میکرد اعصابم بهم ریخته بود دردش خیلی کمتر از دندان ...

من از بچگی نتونستم شکلات بخورم از خوده بچگیم دندون سوراخ داشتم و ارثی هستش این قضیه دختر عموهام دوازده سالگی دندون دریت کردن در این حد .و من بخاطر فوبیایی ک داشتم هرگز نرفتمممممم .تا امسال ک گفت ۱۵ تا دندون خراب داری هیچکس باورش نمیشه فک کنم ازونم بیشتر خرابه یدونه سالم تو دهنم نی در این حد 

دو میلیون و صد عصب کشی  من دو سه تا دندون دیگه برای عصب کشی دارم و دندون عقلم هم باید کشیده بش ...

من تابستون دندون عقل کشیدم ۶۰۰ گرفت

هر کی کاربریم رو گزارش بزنه و بترکونه حلالش نمیکنم
خوشبحالت هر سال کللللی کار دندون دارم دوتا ایمپلنت 😑😑 کلی پین و پیچ تو دهنمه 😑😑😑😑

از ۱۵ سالگی تو دندونپزشکیم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هربار عصب کشی و پر کردن و روکش🤦🏻‍♀️

بعد ده سال باید همه اونا رو ایمپلنت کنم

ان شالله بعد عید 💪

من از بچگی نتونستم شکلات بخورم از خوده بچگیم دندون سوراخ داشتم و ارثی هستش این قضیه دختر عموهام دواز ...

منم دندونام داغونن

با اینکه همیشه مسواک و خلال دندون و دهانشویه استفاده میکنم

دو میلیون و صد عصب کشی  من دو سه تا دندون دیگه برای عصب کشی دارم و دندون عقلم هم باید کشیده بش ...

بسلامتی

احتمالا چند کاناله بوده 

حتما هر طور شده انجام بده 

هر چند. وقت یک بار یکیشو 

هیچی دندون خودت نمیشه 

سخته با این هزینه ها ولی ارزش داره 

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
من ۳شنبه یه دندون عصب کشی کردم تموم شد نگف جلسه ای بیا دوباره حالا ی سوال برا شما درد داش؟ برا من ...

برای منم زیاد درد نداشت فقط آمپول بی حسی رو زد یکم حس کردم.عزیزم این دندون سمت چپم بود الان سمت راستم هم درد میکنه و نیاز به عصب کشی داره همزمان نمیشه انجام داد؟

الانم باردارم و بشدت نگران که اصلا چیزی از دندونام میمونه بخام درست کنم نرم بگه اصلا قابل پر شدن نی در این حد دندونام افتضاحححححح شده .خرجش پنجاه تومنیه همه رو درست کنم بعد بارداریم میرم و هنوزم ترس وحشتناک دارم 

بسلامتی احتمالا چند کاناله بوده  حتما هر طور شده انجام بده  هر چند. وقت یک بار یکیشو&nb ...

وقتی گفت چند تا دندون به عصب کشی نیاز داره اعصابم بهم ریخت چون هزینه ها خیلی سنگینه پولم دیگه به روکش نمیرسه

منم دندونام داغونن با اینکه همیشه مسواک و خلال دندون و دهانشویه استفاده میکنم

موروثیه .خاله و مادرم مسواکم زیاد نمیزنن عین بلوره دندونشون اصلا خرابم ندارن داداشامم ب اونا بردن من از طایفه پدر بردم ک هیچکس دندون تو دهنش نی 

یک چهارم نصف دندون هم که مونده باشه میشه درستش کرد

پناه بر خدا هر شب خواب میبینم دندون ندارم یا همشون شکستن انقدر من میترسم بخدا انقد پشیمونم فامیل فوقش دوتا خراب داشته باشن من پونزده تا دکتره شاخش دراومده بود ک چطو نرفتم درست کنم