2777
2789
عنوان

موی سگ😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول اون اطراف اگهی بچسبون شاید گم‌شده  اگه این طور باشه خدامیدونه الان صاحبس تو چه حالیه مطمئنا ...

اره باید همین کارو کنه اسی 

اون بچه چون بیرون بوده و استرس داشته موهاش میریزه 

یا بخاطر تغذیه 

من خودم دامپزشکم بیشتر هاپو ها وقتی جدا میشن از صاحبشون دچار ریزش مو شدید و بی اشتهایی میشن و بی قراری میشن این بچه خانوادشو میخاد 🥲

اره باید همین کارو کنه اسی  اون بچه چون بیرون بوده و استرس داشته موهاش میریزه  یا بخاطر ...

نمیدونم بچها میگم هروقت چیزی دیدم تو خبر پیج شهرمون یادیواری هرچی میرم میدم بخودش این بچه و کم اشتها؟🥺😂بچممم انقدر مهربونه و خوش اشتها بعد زودم چفت شد باهامون شایدم خیلی وقته فرار کرده اخه سرو روش یجوری بود انگار ۳ ۴ روزیه بیرون بوده

خانومه خودم😅
نمیدونم بچها میگم هروقت چیزی دیدم تو خبر پیج شهرمون یادیواری هرچی میرم میدم بخودش این بچه و کم اشتها ...

خوبه پس قشنگم گفتم بیشتر سگا نگفتم همشون 

سوالی داشتی بپرس خوشگلم تا جایی ک بتونم راهنماییت میکنم💕

اره باید همین کارو کنه اسی  اون بچه چون بیرون بوده و استرس داشته موهاش میریزه  یا بخاطر ...

من یه بار کاری برام پیش اومد نمیتونستم باخودم ببرمش یه روز گذاشتم پیش خواهرم باورتون میشه خواهرم میگفت تمام مدت رو برو در خونشون نشسته بودو آروم و افسرده و منتظر وقتی اومدیم آنچنان به منو پسرم پارس میکرد هرچی صداش میکردیم نمیومد سمتمون قشنگ پیدابود ناراحته و عصبانی کمی که گذاشت اومد نشست تو بغلمو لیس میزددستمو 😭ازاون روز گفتم دیگه هیچ وقت جایی نمیزارمت

خوبه پس قشنگم گفتم بیشتر سگا نگفتم همشون  سوالی داشتی بپرس خوشگلم تا جایی ک بتونم راهنماییت می ...

قربون شما مهربونا بشم❤زیاد نگران نیستم همین یکوچولو که کمرش چیز میز بستن اونجاش ریخته بود که اونم فکنم بخوره خوب میشه ایشالا باز اگه تو اطلاعی داشتی در این باره بگو بهم💋و اینکه منکه بردم دامپزشکی نمیدونم چرا سنشو نفهمید احتمالا فردا دوباره ببرم یه دامپشزکی دیگه چجوری سنشو میفهمت؟

خانومه خودم😅
من یه بار کاری برام پیش اومد نمیتونستم باخودم ببرمش یه روز گذاشتم پیش خواهرم باورتون میشه خواهرم میگ ...

خیلی مهربونن خیلی گربه منم وقتی رفته بودم مسافرت 

نتونستم ببرمش چون مسافرتم کاری بود 

باهام قهر کرده بود🥲

قربون شما مهربونا بشم❤زیاد نگران نیستم همین یکوچولو که کمرش چیز میز بستن اونجاش ریخته بود که اونم فک ...

خوشگل منی 

خوشگلم ببرش دامپزشکی بر اساس وزن بهش ویتامین بده 

شایدم جرب داره 

از دامپزشکش بپرس یا عکس بده من بگم از چیه 

خوشگلم سن سگ و گربه از دندوناشون مشخص میشه ولی تا وقتی یک ساله نشدن از یک سال ک بیشتر میشه زیاد مشخص نمیشه💕

خوشگل منی  خوشگلم ببرش دامپزشکی بر اساس وزن بهش ویتامین بده  شایدم جرب داره  از دا ...

اجی دامپزشک یه چنتا قرص داده بیا حصوصی واست بفرست سر در نمیارم

خانومه خودم😅