2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان اموالی داری، یا حواله به حضرت عباسه و درآینده قراره داشته باشی اگر نامردی نکنی بنام کس دیگه نزن ...

اموال دارم. نامرد هم نیستم. طرف مقابل اگر میخواد زندگی کنه با تقسیم اموال و حق طلاق هم خیالش راحته. تا حالا چند نفر از دوستان و آشنایان مهریه بالا دادن و طرف مقابل بدون زندگی کردن بالافاصله مهریه را گذاشته اجراء و رفته و هزار تا مشکل ایجاد کرده. اصلا فلسفه مهریه اشتباهه. باید مثل اروپایی ها همه اموال را بین هم تقسیم کنن تا این حرف و حدیث ها پیش نیاد

سعید خارجی سابق هستم... 
بعضی ها واقعا رسمشونه‌ چرا اذیت میکنید  تو خانواده ما اینطوری نرخ سکه بگن یه نوع توهین محسوب م ...

چی بگم. رسم و شرط و شروط باید دوطرفه باشه

سعید خارجی سابق هستم... 
اموال دارم. نامرد هم نیستم. طرف مقابل اگر میخواد زندگی کنه با تقسیم اموال و حق طلاق هم خیالش راحته. ...

من همسرم 414 تا سکه مهریه کرد، حق طلاق هم نداد گفت دلم نیست، موقع ازدواج هم هیچ چیزی نداشت ولی من یک ماشین ودر حد پول یک خونه داشتم، بعد ازدواج هر چی خریده نصف نصف بنام زده، بارها بهش گفتم حاضرم مهریه رو ببخشم، اجازه نمیده چون میگه اگر اتفاقی برام بیفته با مهریه یک قرون به کسی نده و برای بچه ها و آیندشون نگه دار، آدم ها با اعتماد زندگی میکنن، اگر همسرم حق طلاق و میداد و مهریه میگفت 14 تا من حس میکردم احتمالا هدفش راحت تموم کردن زندگیه، نه زندگی کردن

چون اگه درخواست طلاق بده، حق تنصیف ملغی است! 😄😄😄😄😄

و اگه ۱۴ تا سکه رو طرف بده، می‌تونه طلاق نده و دستش به هیییییچ جا بند نیست.

یا اگه شوهرش فوت کنه نصف اموالش میرسه به پدرشوهر و مادرشوهرش! یعنی حتی خونه خودش هم بهش نمی‌رسه!

باز بگم یا کافیه؟