2777
2789
عنوان

بلوغ ...

214 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها حالتون چطوره ؟ 

من یه دختر ۱۲ ساله دارم  که حس میکنم خیلی بیشتر از سنش میفهمه و خانمانه رفتار میکنه 

دوست دارم درمورد بلوغ باهاش حرف بزنم چون دیگه یع سال دیگه براش اتفاق میفته نمیدونم این تعقیرات اندام و پریودی و اینا. کلا نمیدونم چطور شرو کنم دنبال فیلم و کتابم اگه چیزی میشناسین معرفی کنین برام 

اونوقت من ۱۲ سالگی پریود شدم 

الان ک ۱۶ سالمه دوست دارم موش گربه بازی کنم شتت

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمبفهم منظورتا ؟

منظورم نمیتونم خانمانه رفتار کنم هنوز کودک درونم فعاله با این سن 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
خیلی خوبه که دیر بلوغ شده.. دختر من 8سالشه بلوغ زودرس داره 😢

منم خودم این سنا بود بلوغم مث دخترم 

میخوام باهاش حرف بزنم اما میخوام اول باهم درابن مورد فیلم ببینیم یا کتاب لخونیم اینجور بهترع 

منم خودم این سنا بود بلوغم مث دخترم  میخوام باهاش حرف بزنم اما میخوام اول باهم درابن مورد فیلم ...

عزیزم من دارم میبرمش دکتر آمپول جلوگیری از بلوغ براش میزنم. ولی خب همه چیزو براش توضیح دادم در مورد پریود اینا

منم خودم این سنا بود بلوغم مث دخترم  میخوام باهاش حرف بزنم اما میخوام اول باهم درابن مورد فیلم ...

عزیزم قدت قبل پریود چند بود الان چنده ؟؟ راسته میگن رو قد اثر میزاره زود پریود شدن؟؟ 

باهاش راحت باش من با دخترم تو سن بلوغ خیلی راحتم . حمام بهترین جا واسه کنترل و خرف زدن باهاشونه

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
دکترا که چیز دیگه میگن دختر منم الان نسبت به سنش قدش بلنده ولی میترسم دیگه رشد نکنه

نمیدونم من  اون موقع رفتم دکتر بعضی ها میگفتن بعد پریود رشد نمیکنه قد بعضی ها هم میگفتن ربطی نداره ولی به نظرم اینکه ربطی نداره واقعا درست تره آدم ها متفاوتن بدن هر کسی یه مدله من خیلی ها رو میشناسم که بعد پریود رشد کردن خودمم همین بودم قبل پریود قدم عادی بود اما بعدش کم کم بلند شد و خیلی رشد کرد

نمیدونم من  اون موقع رفتم دکتر بعضی ها میگفتن بعد پریود رشد نمیکنه قد بعضی ها هم میگفتن ربطی ند ...

آره عزیزم حرفتو قبول دارم من خاهر زاده خودم کلاس پنجم پریود شد قدش زیر 160 بود الان که 14 سالشه بالای 170 ولیییی خودم ابتدایی از همه قدم بلندتر بود ولی الان از همشون قدم کوتاهتره... برای هرکسی یه جوره دختر منم شاید به خودم بره الان بلنده بعدا بشه جزو متوسطا