2821
2789
باید نماز خون بود؟؟

بخونی بیشتر اثر میکنه.متاسفانه من کاهل نمازم ولی خداروشکر تاثیر حرز رو زیاد دیدم. برای دخترمم گرفتم تاثیر اونم دیدم.

خدای مهربون شکرت😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه نماز داره حدود ۴۰دقیقه یه ساعت طول میکشه.صاحب حرز قبل استفاده باید بخونه.نایبم میشه گرفت.از همون موسسه اگه تهیه کنید بهتون شماره تماس نایب میدن هزینه نمازشم۴۰تومن بود بنظرم خوب بود.ولی بازم اگه تونستین نمازشو خودتون بخونین اثر حرز بیشتره

خدای مهربون شکرت😍
اها مرسییی عزیزم بخت باز کنو کارگشا هست؟

ببین دوای هر دردیه.بدای هرررررچی ک فکرشو میکنی و نمیکنی موثره.فقط از مغازه و جاهایی ک اماده میفروشن نخری.

خدای مهربون شکرت😍
نه ۲۹۰تومنه

الان من زدم تو سایت سرچ زدم که موسسه اسم اعظم بعد حرزاش آماده هست نوشته قیمتشون ؟به ما آماده میده یا باید اسمم رو بگم بهش؟

قشنگ ترین فصل زمستون .خدایا شکرت بخاطرش
نه ۲۹۰تومنه

اون جایی که مال شما رو خریدی میشه شمارش یا آدرس سایتش بدی؟من فقط تو سایت نوشتم موسسه اسم اعظم آمد بالا ولی نمیدونم همونه ک شما میگی یا نه

قشنگ ترین فصل زمستون .خدایا شکرت بخاطرش
الان من زدم تو سایت سرچ زدم که موسسه اسم اعظم بعد حرزاش آماده هست نوشته قیمتشون ؟به ما آماده میده یا ...

اماده نیست ‌.موقع سفارش دادن میگن یکی دو هفته تو نوبت نوشتن میمونین.برای حرز اسم نمیخواد.

خدای مهربون شکرت😍
اون جایی که مال شما رو خریدی میشه شمارش یا آدرس سایتش بدی؟من فقط تو سایت نوشتم موسسه اسم اعظم آمد با ...

بله همونه.منم اسمشو سرچ کردم سایتشون اومد بالا

خدای مهربون شکرت😍
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز