2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا بچه ی اول ادم ذوق میکنه ولی وقتی سقط بشه😢

منم بچه اول بود یکیش نموند برام چکار کنیم خب قسمت ما بوده اینقدر اوایل غصه خوردم ولی الان نمیبخشمش منو نخاسته که رفته!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
پسرم نمیخابه دیوونم کرده ساعت خوابش درست نمیشه مردم بس که مسکن و قهوه کوفت کردم

صب زود بیدارش کن بد اصلا نزار تو طول روز بخوابه خستش  کن شب هروقت خاموشی زدین قشنگ با خودتون میخوابه 

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

دخترم تب داره میترسم بخوابم

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
صب زود بیدارش کن بد اصلا نزار تو طول روز بخوابه خستش  کن شب هروقت خاموشی زدین قشنگ با خودتون می ...

عریزم مشکلم همینه نمیتونم نزارم نخابه چون خسته باشه هر ساعتی باشه میره ی گوشه میخابه حتی اگه بخام بازی باهاس کنم وسطش میبینم چشماش رفته 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
😢😢😢😢😢😢یعنی اونا نارو نخواستن

نخاستن که رفتن وگرنه میموندن تو دنیا کم بی معرفت ندیدم اینم یکیش 

عریزم مشکلم همینه نمیتونم نزارم نخابه چون خسته باشه هر ساعتی باشه میره ی گوشه میخابه حتی اگه بخام با ...

چن سالشه؟

میبنی خوابش‌میاد و میخواد بخوابه ببرش حموم 

یا میوه بده بهش با ی چیز سرگرمش کن 

اگ دیدی خیلی خسته اس و خوابش میاد دقیق نیم ساعت بزار بخوابه بد از نیم ساعت دیگ بیدارش کن 

امیدوارم برا شمام جواب بده این روش

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

من پریودم 

بعد شب داشتم از ماشین پیاده میشدم سرم خورد ب سقف ماشین از اون موقع سر درد و چشم درد شدید دارم 

پریودم هستم شکممو گرممم کردم باز حس میکنم تو رحمم یخ گذاشتن انقدر سرده وحشتناکه 

دلمم درد میکنه خونریزیمم زیاده شب اولمه نمیتونم اینور اونوری بشم هی باید نوار عوض کنم 

اصن نگم براتون