2777
2789
عنوان

مو مو مو مو 👧🏻 " آرایشی _بهداشتی "

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موسینکس ببخشید با گوشی شوهرم پیام میدم بلد نیستم هرچی مینویسم یه چیز دیگه تایپ میکنه

گوشی شوهرت دستته 

خوش بحالت

گوشی شوهر من ناموسشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
ممنون چجوری رسیدگی کردی بعد کوتاه کردن؟؟؟

عزیزم موهاتون وقتی دکلره میکنید ،مواد دکلره به عمیق ترین لایه های مو نفوذ میکنه که پیگمنت رو از بین ببره و به رنگ سفید تبدیل کنه. شما یک تار مو رو در نظر بگیر روی این تار مو فلس هایی شبیه پولک هست . در واقع مواد دکلره و بعد از اون رنگ و مواد شیمیایی باعث میشن فلس مو باز بشه و تمام ویتامین و جربی و کراتین لازمه مو خارج بشه .در نتیجه موها بسیار خشک و حتی وقتی خیس میشن مثل ادانس تو دستتون کش میاد که بهش میگن کشسان شده. با روغن و ماسک و شامپو که درشت مولکول هستن به هیچ عنوان این حد از اسیب مو درمان نمیشه با توجه به توضیحاتیرکه دادم.

و اگر هم استفاده کنید نهایت تا چند ساعت بعد از حمام نرمی میبینید.قطعا باید احیا و آبرسانی بشه عزیزم

Samira_hair_academy@