2777
2789
روان‌شناس نمیاد از کسی حرف شنوی نداره بیماری خاصی نداره روحی یا اعصاب افسردگی اینا اخه عادی نیس

نه باباازهیچ کس حرف شنویی نداره بابقیه طوری حرف میزنه انگاردانشمنده ولی توخونه عینه عقب افتاده هاست باورت میشه پدرش فوت کردنرفت اصلامابراش اهمیت نداریم میگه مثلابمونیدبه من برسید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پشتیبان نداشته کسی حمایتش نکردچنباررفت ولی کسی پناهش نداده

خب از رو ناچاری موند ولی شما و برادراتون ببرید درمانش کنین پدرتون مریض هستن روحشون مریضه شما ۳۳ سالته چرا نمیزاره ازدواج‌کنی من از شما دو سال کوچیکترم

💔💔💔💔💔💔

خب از رو ناچاری موند ولی شما و برادراتون ببرید درمانش کنین پدرتون مریض هستن روحشون مریضه شما ۳۳ سالت ...

مگه می یادهمه روببنده به باره فحش خواستگارراه نمیده که تاچن وقت پیش فکرمیکردم خواستگارندارم نگووآقاخودش ردمیکرده 

مگه می یادهمه روببنده به باره فحش خواستگارراه نمیده که تاچن وقت پیش فکرمیکردم خواستگارندارم نگووآقاخ ...

چرا نپرسیدی بگین خودت ک ازدواج کردی ما چرا ازدواج‌نکینم شاید پول نداره برا جهیزیه اینا کارش چیه

💔💔💔💔💔💔

چرا نپرسیدی بگین خودت ک ازدواج کردی ما چرا ازدواج‌نکینم شاید پول نداره برا جهیزیه اینا کارش چیه

اصلابحث پول نیست میگه من توخونم مهمون راه نمیدم حوصلشوندارم ول کنیدمگه مابراش اهمیت داریم گوربابابچه هیچ هممون باهم نیست بشیم عینه خیالش نیست 

اصلابحث پول نیست میگه من توخونم مهمون راه نمیدم حوصلشوندارم ول کنیدمگه مابراش اهمیت داریم گوربابابچه ...

ای بابا چ شرایط بدی اخه ادم با سرنوشت بچش بازی بکنه ک از مهمون بدش میاد😔😔😔😔😔

💔💔💔💔💔💔