2777
2789
 مبارک باشه ولی فک کنم کارتون درست نبوده هاااا

اينكه همه خريد قبل داشتن و به خاطر قيمت دلار اسباب بازي هارو گرون تر ميفروختن، درست بود؟

من ٢مليون اسباب بازي خريدم، ولي نهايتش ٣٠٠ - ٤٠٠ت تخفيف گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباساشون قیمتاش چطوره؟ میشه تا چند سالگی بچه خرید کرد؟ خریدهای تکی و کم را هم میدن یا حتما باید برای سیسمونی بری؟ چون من بچه دومم هست همه چی داریم فقط لباس میخوام بخرم

ممنون میشم کسانی که جدیدا رفتن جواب بدن

لباساشون قیمتاش چطوره؟ میشه تا چند سالگی بچه خرید کرد؟ خریدهای تکی و کم را هم میدن یا حتما باید برای ...

اتفاقا منم برای بچه دوم رفتم عالی بود

خصوصا قسمت حراجش که سر ردیف توی کارتن میندازن عاااالی بود 

چرا اقا بزرگ !!

ما از سیسمونی فروشی علی کالا تو تهران خرید کردیم خیلی قیمتهاش عالیه ، بعد از چندین هفته جست جو بهترین قیمتهای سیمونی را از سیسمونی علی کالا پیدا کردیم . شما میتونید بدون مراجعه حضوری از طریق سایت که دارای نماد اعتماد ملی هست خرید کنید ، خیلی زود براتون ارسال می کنن . تو گوگول سرچ کنید سیسمونی علی کالا میتونید برید تو سایت ، این فروشگاه پوشاک و سیسمونی و اسباب بازی داره . 

www.alikala.ir

سلام من بیستر سیسمونیمو از اقا بزرگی قبل عید خریدم گرفتم راضی بودم 20 تیکه اشو تنش میکنم جنس خوبه فقط میخوام ببینم قبل عید قیمتاش خوبه نسبت به جمهوری کسی به تازگی رفته قیمت هاش هنوز مناسب هست

چقد تابلو داري تبليغات ميكني😂

خوب وقتی خوبه چرا تبلیغ نکنیم

نصف پاسخ های این پست رو خود دوستان آقا بزرگ گذاشتن . هرکدوم با کاربری جدا .

خودشون پرسیدن و خودشون جواب دادن

سلاممن دیروز 98/6/10 رفتم
آقابزرگ کلا بدرد کسی میخوره که بخاد کلا با نهایتا 2 میلیون تومن جمع کنه کار رو
پ.شاکی که داشت جنساش همه چینی و درجه دو و سه بود هیچ برند معتبری هم توش پیدا نمیشد
مثلا لباس - وسایل مثل پستونک و شیردوش و ... تب سنج و ... اصلا مارک معرف توشون نبود و مشخص بود اینا مشتقیم جنس درجه 2 یا 3 یا حتی کمتر از چین میارن مستقیم هم همونجا میفروشن
همه چیز داشت ولی کیفیتاش خیلی پایین بود من خودم میخام سیسمونی بین 2 تا 4 میلیون جمع کنم تقریبا میشه متوسط رو به پایین ولی اصلا ترجیح نمیدم از اونجا چیزی بخرم

آره برو تا سبکی

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
منم اسباب بازي از صالح آباد خريدم تازه فيلم بازي كرديم كه مغازه داريم، از هرمغازه چندتا اسباب ...

عزیزم بنظرم کار درستی نکردین

این زرنگی نیست این مصداق واقعی دروغ گفتن

مسلمون بودن فقط به حفظ حجاب نیست درکنارش باید اصول و قوانین اخلاقی هم رعایت کرد

ضمیر ناخوداگاه جنین از هفته 20 بارداری تا 7سالگی  تمام رفتارهای شماروضبط میکنه وبعدا این فیلم ضبط شده برای خود شما پخش میشه پس اگه فرزندتون بهتون دروغ گفت ناراحت نشید و به خودتون برگردید.

مامانهای گل مراقب تک تک رفتارهای خودتون باشید

طبق گفته پیامبر عزیزمون سعادت و شقاوت آدمی در شکم مادرش معلوم میشه.