2777
2789
ببین تلاشم را کردم...متخصص رفته.. دارو می گیره می خوره.... ولی میلی نداره

حتما راهی داره همینطور ک نمیشه، ببخشید یعنی اصلا رابطه دوست نداره و انجام نمیده یا نمیتونه زیاد تو رابطه کاری کنه؟ بچه دارید؟ 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود.... 💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل نعوظ داره..... قرصم می خوره فشارش به هم میریزه ...

بین عزیزم من جات بودم هم راه درمانی هم معنوی برای مشکلم ب کار میگرفتم الان همسر شما یه بیماری داره تقریبا ک کیفیت زندگیتون پایین آورده،، بنظرم چله حق شناس برای مشکلتون همراه نمازشب بخون خیلیا مشکلات و بیماریای بزرگتر از این رو باهاش جواب گرفتن ناامید نشو و هرکاری میتونی برای کیفیت زندگیت انجام بده 🌹

باشه.... من که اصلا نا امید شدم...

نهههههه ناامید چرا اصلا فکر منفی دور بریز تو زندگیت شاد باش شکرگذاری کن از خدا بخاه مشکل همسرتم حل کنه برای خدا کاری نداره درست میشه نگران نباش، همین استرس و نگرانی خودش کیفیت رابطه رو پایین میاره سعی کن ب همسرتم اعتماد بنفس بدی اصلا تو رابطه استرس و اضطراب نداشته باشین،، قدرت ذهن و فکر انسان خیلی بالاست شک نکن درست میشه با کمک خودتون.