2777
2789
عنوان

کادامروز شوهرم دلمو شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 25 پست

ببین،این مدل شوهرته دیگه،ی نفر بود میگفت توخلوت شوهرم فقط ی سره نازمو میکشه،هرچی بگم هرچی بخام،با قربون صدقه،قبول میکنه،دیگع شوهرت خودش داره میگه یسره دنبال منی،شوهر منم اینطوریه،اصلا تو جمع،انگار غریبه ایم،منم عادت کردم،ولی بقیع زن وشوهرا میرن تو دهن هم

وقتی توی جمع داد میزنه، جوابش رو نده

بذار دوباره تکرار کنه، قطعا با فریاد بیشتری کارشو میگه 

خیلی جدی و آرام بگو، تا مودبانه صحبت نکنی، جوابتو نمیدم! حالا که خانواده ش هم در جریان گستاخیش هستند، حواله ش کن به خودشون. 

بگو حداقل حرمت بزرگترها رو داشته باش، بچه از همین الان الگو میگیره! 

کاراش هم نکن

کنیزش که نیستی اینجوری مظلومی!!!!! 

بذار بفهمه علت ناراحتیت بی ادبیشه! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من رفتار همسرتون تایید نمی کنم . خیلی از آقایون جلوی خانوادشون جو زده هستند یا حتی ممکنه کمرو باشن و نمی خوان جلب توجه کنن بعضی هم بر عکسن  امممااا من تو صحبتای خود شما احساس میکنم مالکیت خاصی نسبت به بچتون دارید و همسرت زیاد دخیل نکردی تو نگهداری بچه که از عهده اش بر نمیاد زیاد 

وقتی توی جمع داد میزنه، جوابش رو نده بذار دوباره تکرار کنه، قطعا با فریاد بیشتری کارشو میگه  ...

اتفاقابعدش که رفت ازخونه تواتاق که بودم زنگ زدم بهش گفتم شعورحرف زدن توجمع وجلوی بقیه رو نداری 

وقطع کردم .بچه شیرنمیخاس فقط خوابش میومد چون سرصدامیکردن بچه هاشون نمیتونست بخابه شیرش داده بودم قبلش من دنبالش بودم چون بعدناهار یکهو لباس مبپوشه میره نمیادبگه خانوم گارنداری یامن فلان کاردارم میرم تابگم ماروهم ببر بچع نمیخابه اینحا تا میومدیم خونمون اتفاقااومده بودخونه که ماشین بشوره .

بچه رو نگه نمیداره هروقت گریه میکنه فورامیگه بیاشیر بده یکم راه ببر یکم باهاش بازی کن تا منم ظرفارو بشورم بعدبریم دیگه 

عقلم خوب چیزیه نه مشورت میکنه نه حرف میزنه یکهو مثل بیشعورا توجمع اینجوری میگه همکنو مثل ادم بگو بچه اینجوریه اروم کنارم بگو تابگم بریم بهتره یا ده دقیقه صبرکن بچه رونگه دار  طرفارو بشورم بریم بعدش بچه من مثل بچه جاریم نیس اون اروم فضولی نمیکنه ساکته 

بچه من فک میکنی بمن وباباش خیلی عادت داره فعلا که چهرم گرفتس اگه میگم کاراشو میکنم برااینکه بینمون بی اخترامی رخ نده برااینکه بامن هم کلام تشه بگه جرا اینجور شده اینجورکردی تاخودش بفهمه ازخودش 

این بالج ودعوا نمیفهمه چیزی 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 
دقیقا برای مردا حکم نفس کشیدن داره و ربطی به علاقه ندارع یه نیازه محضه

میخای بگی ازعلاقه نیس اماوقتی مریض میشم هواموداره برام چیزی میخزه ازبیرون 

والا من رفتار همسرتون تایید نمی کنم . خیلی از آقایون جلوی خانوادشون جو زده هستند یا حتی ممکنه کمرو ب ...

همسرمن تنبل وکون گشاد 

نمیتونه بچه رو اروم کنه اگه گریه کنه 

جلوخونوادش جو زده میشه 

ماتوخلوت خوبیم حالانه خیلی اما بهتریم 

همسرمن تنبل وکون گشاد  نمیتونه بچه رو اروم کنه اگه گریه کنه  جلوخونوادش جو زده میشه  ...

از الان ی سری چیزا بنداز گردنش انجام بده تا از گشادگی درآد والا تا آخر خودت هممممه کارا باید کنی 

از الان ی سری چیزا بنداز گردنش انجام بده تا از گشادگی درآد والا تا آخر خودت هممممه کارا باید کنی&nbs ...

کلا تنبل حتی براپدرمادرش 

راهش اینه برم دنبال کاری درامدزایی کنم مستقل شم اونوقت موس موس میکنه دنبالم قبلا که میرفنم ارایشگری خودش  یکهوگفت یکی از اشناهامون زنش رفت پولدارشد بعددیگه ازمردش جداشد فهمیدم میترسه ازدستم بده 

اما من مریض شدم نشدبرم دیگه 

الانم منتظرم بزرگ شه بچم تابرم