2777
2789
هرچقدر داره بزرگتر میشه بدتر میشه.. هشت سالشه 

۸ سال خیلیییی بچه‌ست

با مامانت صحبت کن خب

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خیلی بچه ست ولی مثل بچه ها نیست  صحبت کردم هیچ وقت قبول نمیکنه و کارشو گردن نمیگیره

یه بار ناراحت شدنتو به خود خواهرت نشون بده

ناراحتت که کرد سریع سرتو بنداز پایین قیافتو توو هم کن  ببین چی میگه

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
یه بار ناراحت شدنتو به خود خواهرت نشون بده ناراحتت که کرد سریع سرتو بنداز پایین قیافتو توو هم کن &n ...

قبل اینجوری میکردم زود میگفت ببخش ابجی و میخواست از دلم دربیاره 

ولی الان دیگه اصلا براش مهم نیست 

مثلا میبینه از شب هیچ حرفی نزدم و ناراحتم اما همین یکم پیش داشت بازی میکرد نگاش میکردم برگشت داد زد سرم گفت واسه چی زل زدی بع من :( 

خیلی دلم میشکنه ازش چون مهربون تر از همه برام بود و با اینکه فقط هشت سالشه ولی خیلی حواسش بهم بود

قبل اینجوری میکردم زود میگفت ببخش ابجی و میخواست از دلم دربیاره  ولی الان دیگه اصلا براش مهم ن ...

آخ این رفتارای پرخاشگرانه رو گاهی خواهر منم داره🤦‍♀️ بعضیا اینطورین  هرچی بری سمتشون بهشون بچسبی بدتره

زمان بده ایشالا درست میشه  ولی باهاش خنثی باش

چشم ممنون بابت راهنمایی تون 

💖💖💖