2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 47 پست
زیر بار مسئولیت نمیرن، صد در صد تا وضع اقتصادیت اوکی نباشه ازدواج نکن

آره اما بعضی پسر ها متاسفانه بخاطر این روابط امروزی هم تنوع طلب شدن البته من کلا دور زندگی مشترک رو خط کشیدم ممنون از راهنمایتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی این دوره به ظاهر خیلی توجه میشه سعی کن خیلیی خوش تیپ باشی ، جدا از اینها دلیل اصلی ازدواج کردن و ...

درسسسس خیلی مهمه براشوننن😢💔من بابام پولداره و حودم نسبتا خوشگل و خوش پوش و توی طایفه از اصل و نسب معروفیم ولی یه نفر که منو به مامان کسی که دوسش دارم  پیشنهاد داده گفته حالا ببینیم کنکورش رو چیکارمیکنه چون پسر خودش پزشکه توقع داره عروسش هم پزشک یا حداقل داروساز باشع😕

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

آره اما بعضی پسر ها متاسفانه بخاطر این روابط امروزی هم تنوع طلب شدن البته من کلا دور زندگی مشترک رو ...

به یه سنی می‌رسید که متوجه میشید هیچ چیز آرامش اهمیت نداره، اون موقع اس که تنوع طلبی معنی نداره و به بلوغ ازدواج رسیدین، ایشالا موفق باشی 

درسسسس خیلی مهمه براشوننن😢💔من بابام پولداره و حودم نسبتا خوشگل و خوش پوش و توی طایفه از اصل و نسب ...

خب حق داره پزشک قطعا نمیاد با فرد تحصیلات پایین ازدواج کنه 

درسسسس خیلی مهمه براشوننن😢💔من بابام پولداره و حودم نسبتا خوشگل و خوش پوش و توی طایفه از اصل و نسب ...

نمیدونم والا خانواده ها با هم متفاوتن کسی که پسرش دکتر هست صد درصد درس براشون مهمه که عروس تحصیل کرده باشه اما خیلی از خانواده ها هم میگن فقط دیپلم داشته باشه دانشگاه نره🤦‍♀️باید ببینی خودتون چی براتون مهمه با خانواده ای که مثل خودتون هست تو این موضوع ازدواج کنید به هر حال انشالله که یه ازدواج عالی داشته باشین🥰

خب حق داره پزشک قطعا نمیاد با فرد تحصیلات پایین ازدواج کنه 

پزشکه ولی اصل و نسبشون و درآمدشون کمتر از ماست منم که دارم برای پزشکی میخونم 🤦🏻‍♀️

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود