2777
2789
عنوان

همورئید داخلی و سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 46 پست
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4903756/تاپیک-جامع-بواسیر-درمانهای-انجام-شده-و-موفق-کاربرا ...

مرسی قشنگم ، شما در مواقع عود وقتی دردتون شروع میشه زود فروکش میکن یا نه ممکنه چند روز و حتی شبا هم دردش ادامه داشته باشه؟احساس تورم در مقعد هم دارین ؟

ایشون به محض ببخشید دستشویی دردشون شروع میشه و هرچی از اجابت مزاج میگذره دردشون خیلی کم کمتر میشه تا دوباره فرداش موقع اجابت مزاج

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4903756/تاپیک-جامع-بواسیر-درمانهای-انجام-شده-و-موفق-کاربرا ...

مریض ما بخاطره دل دردش مجبوره کولونوسکوپی هم بده و چون هموروئیدش اذیتش میکنه کولونوسکوپی رو انداخته عقب واقعا نمیدونیم باید چیکار کنیم ، دکتر جراح عمومی دید گفت فعلا عمل نکن ولی کولونوسکوپی رو بده خب با این شرایطش چجوری کولونوسکوپی بده بدتر پشتش پاره میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی قشنگم ، شما در مواقع عود وقتی دردتون شروع میشه زود فروکش میکن یا نه ممکنه چند روز و حتی شبا هم ...

خواهش میکنم

ن ممکنه چند روز ادامه داشته باشه متورم هم میشه 

زمان اجابت ک دردش خیلی بیشتره 

تغذیه هم خیلی مهمه 

🥰
مریض ما بخاطره دل دردش مجبوره کولونوسکوپی هم بده و چون هموروئیدش اذیتش میکنه کولونوسکوپی رو انداخته ...

ببین من بخاطر خونریزی دکترم گفت کولونوسکوپی انجام بده اگه میدونستم ضررش چیه هیچ وقت انجام نمی دادم بعد اون  قضیه دچار بیرون زدگی شدم 

البته مریض شما شاید به صلاح باشه انجام بده ی دکتر خیلی خوب برید ببینید چی میگه حداقل یه پماد تو این شرایطش استفاده کنه برای تورم و درد 

🥰
انشاالله که شما هم زود خوب بشین برا ماهم دعا کنید مشکلش خطرناک نباشه

مرسی گلم حتما انشاءالله که مشکلشون حل بشه و شفا پیدا کنن ۱۰۰ تا صلوات واسه سلامتی امام زمان براشون میفرستم 

🥰
ببین من بخاطر خونریزی دکترم گفت کولونوسکوپی انجام بده اگه میدونستم ضررش چیه هیچ وقت انجام نمی دادم ب ...

تو این سه هفته انواع پمادا و شیاف ها رو استفاده کرده 

عزیزم شما کولونوسکوپی رو با بیهوشی انجام دادین ؟وای منم از همین میترسم که بره کولونوسکوپی بدتر بشه و صد در صد هم بدتر میشه و کارش به عمل میرسه 

مرسی گلم حتما انشاءالله که مشکلشون حل بشه و شفا پیدا کنن ۱۰۰ تا صلوات واسه سلامتی امام زمان براشون م ...

عزیزدلم خیلی خیلی انرژی خوبتو گرفتم انشاالله صد برابرش به زندگیت برگرده ممنونم که براش دعا و صلوات فرستادین یه دنیا ممنونتم انشاالله به خاک دست میزنی برات طلا بشه

تو این سه هفته انواع پمادا و شیاف ها رو استفاده کرده  عزیزم شما کولونوسکوپی رو با بیهوشی انجام ...

ن بیهوش نشدم قبلش گفتن شیاف استفاده کن 

بهرحال بگین استرس نداشته باشه برای همه که مشکل پیش نمیاد 

🥰
عزیزدلم خیلی خیلی انرژی خوبتو گرفتم انشاالله صد برابرش به زندگیت برگرده ممنونم که براش دعا و صلوات ف ...

خواهش میکنم گلم درکش میکنم هروقت یادم بیفته دعاش میکنم حرم برم حتما یادش میکنم  

🥰
درد داشتین بدون بی هوشی ؟چون میگن قبلش هم باید روده تخلیه باشه

بدون درد ک نمیشه بستگی به آدمش هم داره اینکه آستانه تحملت چقد هس

چند سال پیش بود یادم نمیاد دقیقا ولی فک کنم ی چیزی بهم دادن واسه تخلیه روده واینکه چیزی نباید بخوریم 

🥰