2777
2789
عنوان

دهه هشتادی های مذهبی:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 139 پست
من خریدم خیلی خوشگله عربی اصیل با کار گلدوزی

چند خریدی ؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دقه منو نزنین منظورمه دوروورم هرچی دهه هشتادی دیدم از حجاب فرارین برای همین برام سوال شد

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   
مگه دهه هشتادم مذهبین؟؟؟؟

بله بله چرا که نه:)) اتفاقا دهه هشتادیا تو اعتقادات شون خیلی هم قوی ترن

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
من مذهبی ام اما متاسفانه سعادت نداشتم تا الان چادری بشم چادر قجری قشنگه بچها من قدم ۱۶۰  بن ...

قجری نه ..مدلش ی جوریه 

البته من چادری نیستم ولی چادریارو دوس😘

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
میخواستم بگم که چادر می‌میپوشین  عید هم چلدر تازه میخرین یا هروقت پوره شد دوباره میخرید😐

هر دوسال یه چادر معمولا میگیرم

🤍الهم عجل لولیک الفرج 🤍دلمون تنگه آقاجان زودتر بیا😭
میخواستم بگم که چادر می‌میپوشین  عید هم چلدر تازه میخرین یا هروقت پوره شد دوباره میخرید😐

من نخریدم چون چادر قبلیم آخ نمیگه😐😐😐نمیدونم چیکارش کنم خراب بشه 🤣... 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

چادر لبنانی 

بحرینی 

دانشجویی دیگ رفت کنار

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم