2777
2789
عنوان

عجب صبری خدا دارد.....

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 21 پست
همین جمله ای که مردم میگن و اینجا نوشته

من اصلا نمیفهمم 

چرا باید گاهی خدا صبر کنه و وایسه نگاه کنه

مگه خدا نیس؟ مگه نمیگه من عادلم

خب به حق حکم کنه و نزاره اینقدر بدبختی بکشیم

مگه ما حضرت ایوبیم

به امید خبر آزادی همه زندانیان نابحق در بند🕊به امید یه روز خوب🕊❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا نمیفهمم  چرا باید گاهی خدا صبر کنه و وایسه نگاه کنه مگه خدا نیس؟ مگه نمیگه من عادلم ...

این فکر ها رو اینجا نگو

زیاد درکت نمیکنن

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
من اصلا نمیفهمم  چرا باید گاهی خدا صبر کنه و وایسه نگاه کنه مگه خدا نیس؟ مگه نمیگه من عادلم ...

اگر بخواد عادل بودنشو نشون بده هیچ جنبنده ای روی زمین باقی نمیمونه، خودتون تا حالا ظلم نکردین؟ ظلم بزرگ و کوچک نداره آشکار و غیر آشکار نداره اگه قرار باشه عادل بودنشو نشون بده کسی آبرویی نداره، هیچ کس نمیتونه ادعا کنه من ظالم نیستم و تا حالا ظلم نکردن 

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

زمین هرج و مرج میشه هیچ چیز سرجاش نخواهد بود همه اگر بخوان برای ظلم شون عذاب ببینن حتی من و شما چه اتفاقی میوفته؟ 

یعنی به خاطر این که صبر میکنه باید تشکر هم بکنیم 

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

چقدر زود حرفتون اثبات شد

کسی حرف شما رو میفهمه که رنج کشیده باشه و با خودش روراست باشه.

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit