2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهور من یه همکار دارم اسم بچه هاش اهورا و اَوینا‌ گذاشته

اوینا معنیش چی میشه؟خیلی قشنگه🌹

شما ک برای تفریح،حتی در مجازی دل میشکنی،کنایه میزنی،حرف نامربوط میزنی،میخوای ب چی برسی؟به کجا برسی؟اصلا دلیلت چیه،بیای کسی رو ناراحت کنی ک حتی اصلا ندیدی و صداش رو نشنیدی،اخه این چه معنی داره؟جز اینکه شخصیت و فرهنگ و تربیتت رو داری نشون میدی؟!

ماهورا

نورا

فلورا

صبورا

طهورا

المیرا

امیرا

اَدنا

اَسنا

ارغوان

ارمغان

اَوین

اَویتا

اَرنیکا

اَروشا

افرا

اسما

اسرا

اَریسا

اَرتا

اَزَل

اَرونا

اَمینا

رها

همتا

هلن

هلنا

هانا

هایلین

هلیا

هلسا

هانیا

هاوین

هانیتا

هورین

هوران

هِنیا

تاپیکو چرا قفل کردی ماهورم ک ریپلایم کردی اولا این جمله (لابد همشو شما میدونی)ه رو من ب شما نگفتم دقت کنی میبینی یه نفر دیگه رو ریپلای کردم دوما شما اول بار گفتی در مورد پت چیزی نمیدونی پسته اولتو بخون🤔😃

تاپیکو چرا قفل کردی ماهورم ک ریپلایم کردی اولا این جمله (لابد همشو شما میدونی)ه رو من ب شما نگفتم دق ...

۱.من قفل نکردم نی نی یار قفل کرد.

۲.من اون جوابو برا اون یکی خانومه نوشتم.بعد اومدم دیدم اشتباه ریپلای کردم.اومدم بنویسم اشتباه شد دیدم تاپیک قفل شده.

۳.من نوشتم چیزی نمیدونم توی تاپیکم...نگفتم ک تحقیق نکردم...گفتم۹۹درصد میدونم راجع به پت ها بخاطر تحقیقات و دیدن فیلم ها وووو.....ولی برای منی ک مادرم و نگران بچه کوچیک...همون یک درقد هم یعنی ندونستن...

شما ک برای تفریح،حتی در مجازی دل میشکنی،کنایه میزنی،حرف نامربوط میزنی،میخوای ب چی برسی؟به کجا برسی؟اصلا دلیلت چیه،بیای کسی رو ناراحت کنی ک حتی اصلا ندیدی و صداش رو نشنیدی،اخه این چه معنی داره؟جز اینکه شخصیت و فرهنگ و تربیتت رو داری نشون میدی؟!
۱.من قفل نکردم نی نی یار قفل کرد. ۲.من اون جوابو برا اون یکی خانومه نوشتم.بعد اومدم دیدم اشتباه ریپ ...

یک درصد