2777
2789
عنوان

معدلم شده ۱۹.۰۷

2871 بازدید | 52 پست

کلاس هشتمم معدلم شده ۱۹.۷ دارم از حرص میمیرممم😑😑خیلی زحمت کشیدم که بشم ۲۰ ولی نشد فارسی بهم داده ۱۰ هنر داده ۱۸ قرانم ۱۹

بقیشون بیسته 

واقعا خیلی خورده تو ذوقم😑

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمره درس مسخره هارو نگرفتی

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

۱۹/۹۳😁😁

ولی بیشعورااا ی عکس زشتمووو زده بودن تو سالن ک غلط کنم یبار دیگ بشم رتبه اول

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎
فارسی بهت ۱۰ داده خودت چند شدی ؟

بابا اصلا فارسیمون به همه کم داده مطمئنم بالاتر از ۱۰ شدم معلمیه که نمره الکی کم میکنه 

هنوز نمیدونم چند شدم یکشنبه برگه هامونو میدن

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792