چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
خب پس چرا اسکلمون میکنی😂😂 میشه دو و سیصد با خیال راحت پرداخت کن
آخه صفراش زنه فرستاده برای بلیت هواپیما واریز کنم
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمیشنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم
سلام خانم معلم😍میشه بگی رتبه و ترازت چند شد؟من پشت کنکوری ام
سلام برشما
بله
رتبه1400گمونم
تراز8900
خیلی ممنون.منم هدفم فرهنگیانه البته پارسال تا مصاحبه هم رفتم ولی قبول نشدم.درضمن قدمم۱۵۵😅بعد یه سو ...
انشالله امسال قبول میشی 😇
منم هم قدخودتم😉
رشته آموزش ابتدایی ها بله استان خودشون هستند.