2777
2789
ذهنم درگیره اصلا خواب به چشمم نمیاد ولی خود کثافتش راحت خوابیده

تو ام ی جور رفتار کن انگار دوست پسر داری!

ن ک واقعا داشته باشی فقط اینو براش تداعی کن شدید ب خودت برس ولی سگ محلش نکن 

تیپ خفن بزن برو بیرون 

با دوستات برو بیرون بهش اطلاع نده 

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
یعنی میگی هیچ عکس العملی دیگه نشون ندم

نه عزیزم اول ببین مشکلتون دقیقا چیه سعی کن حلش کنی ولی نه با دعوا و دلخوری 

ولی اینو تجربه کردم من که تو زندگیت خودت تو الویت نباشی دیگه خودتو فراموش میکنی کم کم بعد ی مدت میبینی هیچی ازت نمونده بعد اول از همه همون شوهرت هزارتا عیب میزاره روت دیگه نمیگه خودم باعث شدم به این روز بیفتی 

منظورم اینه که خودتو داغون نکن 

میشه واسه شادی روح مادرم ی صلوات بفرستین 😔😔 ممنونم 🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو ام ی جور رفتار کن انگار دوست پسر داری! ن ک واقعا داشته باشی فقط اینو براش تداعی کن شدید ب خودت ب ...

اخه بدبختیم اینه پام شکسته یک ماه باید تو گچ باشه الان تازه یه هفتش گذشته این آشغالم از همین موضوع سواستفاده کرده

نه عزیزم اول ببین مشکلتون دقیقا چیه سعی کن حلش کنی ولی نه با دعوا و دلخوری  ولی اینو تجربه کرد ...

اره دقیقا باهات هم نظرم من  نابود شدم تا زندگیم به اینجا رسیده از همین میسوزم که اینقدر بی چشمو رو هستش

اخه بدبختیم اینه پام شکسته یک ماه باید تو گچ باشه الان تازه یه هفتش گذشته این آشغالم از همین موضوع س ...

ای وای این خیلی سخته 

خب برو تو فاز گوشی ... مشکوک با گوشی کار کن و حررف بزن قفل بزار چت کن موقع چت لبخند بزن و....

ای وای این خیلی سخته  خب برو تو فاز گوشی ... مشکوک با گوشی کار کن و حررف بزن قفل بزار چت کن مو ...

از همه جا فعلا بلاکش کردم الکی گیر نمیدم مطمئنم حسم بهم اشتباه نمیگه چندوقته خیلی مشکوکه 

از همه جا فعلا بلاکش کردم الکی گیر نمیدم مطمئنم حسم بهم اشتباه نمیگه چندوقته خیلی مشکوکه 

هیچوقت به حس زنانت شک نکن 

منم از هر ۱۰ باری ک ب موضوعی شک میکنم ۸ بارش درست درمیاد 

انشاالله مشکلتون حل میشه غصه نخور 

از طریق رئیس شرکت یا یه شخص مورد اعتماد سعی کن ته و توی قضیه رو در بیاری ، فکرم نمیکنم حست بیخود باشه، دیگه دلیل ب این واضحی، تماس مشکوک و حذف شماره و مسافرت و عکس، بعدم حسابی زهر چشم بگیر ازش

از طریق رئیس شرکت یا یه شخص مورد اعتماد سعی کن ته و توی قضیه رو در بیاری ، فکرم نمیکنم حست بیخود باش ...

یه بار دیگم تو همین شرکت لعنتیش گند کارش با یکی دیگه دراومد رئیسو همه فهمیدن دیگه کارمون به جدایی کشید این سری دوباره چی برم بگم😔😔😔😔😔