2777
2789
عنوان

نامزدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 62 پست
مچکر ، حالا اگه معذرت خواهی کنه چی بهش بگم ؟؟ شما بودی چی میگفتی 

نامزدی برای شناخت آدماست اینکه چطور تو حالت های مختلف عمل میکنن اگه میتونی با این اخلاقش کنار بیای و دوستش داری که هیچ اگه هم نه میتونی بهم بزنی

اینو میدونم و درک کردم که زندگی با آدمی که از نظر فرهنگی باهات متفاوته  خیلی عذاب آوره

اینکه من چی میگفتم مهم نیست اینکه شما چی میخواین مهمه

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

معذرت میخوام که اینو میگم ولی نامزدت یه بچه به تمام معناس که اصلا به بلوغ فکری و عقلی  نرسیده ...

اولین بارش نیستا همیشه باهام اینجوری میکنه ، 

ممنون که جواب دادی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ،خودمم بهش گفتم ، گفتم دوست داری خدا داراییتو ازت بگیره ؟؟  ولی بازم حرف حرف خودشه،  ...

خاهش میکنم عزیزم

پس اینطور که معلومه ادم بی منطقی هست

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
نامزدی برای شناخت آدماست اینکه چطور تو حالت های مختلف عمل میکنن اگه میتونی با این اخلاقش کنار بیای و ...

دوستش دارم خیلی ، ولی همش باهام بحث میکنه

اونم منو خیلی دوست داره 

مثلا دیروز برام مانتو خریده ، اومده میگه من که دیگه نمیخامت ولی یادگاری داشته باش

دوستش دارم خیلی ، ولی همش باهام بحث میکنه اونم منو خیلی دوست داره  مثلا دیروز برام مانتو خرید ...

بابا شوهرمنم همش باهام بحث میکنیم از نامزدی تا عقد و عروسی والان بعد١٢سال زندگی مشترک هنوز داریم سرچیزلی الکی بحث میکنیم 

بنظرم همین الان که بهانه داده دستت کات کن بحث سرچیزای بیخود ادمو پیر میکنه

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
دوستش دارم خیلی ، ولی همش باهام بحث میکنه اونم منو خیلی دوست داره  مثلا دیروز برام مانتو خرید ...

انگار ثبات نداره این ادم

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

بابا شوهرمنم همش باهام بحث میکنیم از نامزدی تا عقد و عروسی والان بعد١٢سال زندگی مشترک هنوز داریم سرچ ...

بسکه سر چیزای الکی باهام بحث کرده دارم ازش متنفر میشم 

منم پیر شدم یعنی حس میکنم ۶۰ سالمه

میگفتم از من نخواه از شکستن دل کسی خوشحال بشم ،نه میتونم نه دوست دارم ،اگه کسی بهم بدی کنه خدا جوابش رو میده لازم نیست جوابش با بدی بدم و زندگیم رو با این چیزا بگزرونم،بعد که گفتن از چشم افتادی و ...آدم مگه عشقش از چشمش میفته ،اونم بخاطر هم چین مسئله ای که تازه باید افتخار کنه که هم چین ادم خوبی اومده تو زندگیش،خدا بیامرزه اونی رو که گفت خدای مهربان کسی است که نه در هفت طبقه آسمان می گنجدو نه در هفت طبقه زمین ولی در دل آدمیزاد می گنجد
پس زنهار که هیچ وقت دل کسی را نشکنی

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
  ای جان احسنت ، ممنون خانمی

خواهش می کنم عزیزم ،اگه دوسش داری نزار یه ناراحتی رو زندگیتون تاثیر بزرگ  بزاره ،یه کبریت بی ارزش ولی جنگل به اون بزرگی رو میسوزونه

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

برامن اینجوری پیش نیومده تاحالا. ولی اگه واقعاجدی گفته نمیخامت بدون شوخ طبعی و زیاد هم باهم بحث دارین بنظرم ی مدت کمرنگ تر شو فوری ام نامزدی و بهم بزنی درست نیست کلا تو هیچکاری عجله خوب نیست بخودت فرصت بده اما حضورتم کمرنگ تر کن احساس کنه داره از دستت میده شاید بخودش بیاد