2777
2789
عنوان

مطب گردی

| مشاهده متن کامل بحث + 6490 بازدید | 23 پست
۲۵ سالمه میگم کاملا ریسکه منم ک آدم بد شانس

نمیدونم من اونموقع ۲۰سالم بود عمل کردم منک راضی ام برگردم عقب بازم عمل میکنم ببین همه ب من میگفتن عمل نکنیا دست ب چهرت نزنیا

من اصلا ب کسیم نگفتم با مامان و بابام...رفتم  فامیلا اگر میدونستن انقد میگفتن ک مغز مارو میخوردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بینیه من گوشتیه دکترکامیابی ودکترطاهری نیاوقنبرزاده رومیگن خوب عمل میکنن بینی های گوشتی روحالانمیدونم کدوم بهتره؟!

ولی عمل بینی غضروفی واستخونی کاردکترکوهستانی ودکترسهرابی رواقوام نزدیکم انجام دادن وخیلی خوب شدن مخصوصاکوهستانی چندنفرعمل کردن خوب شدن وبدون ایرادبازاگه نرفتی عمل برومطبش ببین کاراشو فقط گوشتی روعمل نمیکنه

من از ارزو خوانساری نیا اصلا راضی نیستم البته جراحیم نکرده

ولی مشاوره انلاین بهم داد طی سه بار که براش عکس فرستادم عملمو پذیرش کرد 

منم ۱۲ ساعت راه کوبیدم و کلی وقت و انرژی و پول هزینه کردم و حتی بستری هم شدم ولی دقیقه ۹۰ جراحیمو کنسل کرد

ظاهرا مشاوره انلاینش دروغیه و اصلا عکسارو نمیبینن

بعدم که براشون کامنت کردم بلاکم کردن

حضوریارو نمیدونم ولی مشاوره انلاینارو‌مواظب باشید

اسماعیل زارع کارش افتضاحه اصلا درکی از زیبایی نداره خراب میکنه بعضی هارو 

خودم عمل کردم اصلا به هیچ وجه راضی نیستم یه گوشت نافرم وپهن پو صورتمه انگار قبل عملم بیشتر فرم داشت بینیم!!

ببین اول با توجه به سرچ هات چندتا دکترو در بیار لیستشو بعد همونا رو برو مطباشون

من اینکارو نکردم اسیر شدم بعد چند ماه بهزاد شهرجردی رو معرفی کردن ناامید بودم رفتم مطبش چندبار بدون نوبت دیدم خیلی ریسکش کمه و با همون عمل کردم راضیم خداروشکر

طبق لیستت برو مطبا

اسماعیل زارع کارش افتضاحه اصلا درکی از زیبایی نداره خراب میکنه بعضی هارو خودم عمل کردم اصلا به هیچ و ...

اگه پهنا منظورت نوک بینیه یه سر مطب بهزاد شهرجردی برو شاید خوشت اومد واسه ترمیم

من همون عمل اولیه بودم دکترا میگفتن پهنی نوک بینیت اگه خیلی جمع شه مشکل تنفسیو اینا پیدا میکنی ولی شهرجردی از همون اول گفت میشه و خداییش خوب جمع کرده