2821
2789
ریحان و میزان بچه دار میشن ریحان ادامه تحصیل میده روابطش با عزیزه خوب میشه😐 هزار میمیره 

اونی که یادداشت می‌فرسته کیه؟

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ی وقتایی میبینم از ریان و میران بدم میاد خیلی لوسون

وااای اره خیلی فیلم سمیه مخصوصا سکانسای اینا   

با اینکه میدونم فیلم مسخره ایه ولی اعتیاد پیدا کردم بازم میشینم میبینم بعد هی وسطش میگم چقدر این فیلم چرته  

خیلی چرت شد دیگ  مثلا طرف تیر میخورد هیچیش نمیشد ازونورم بیست و چهار ساعته قهر بودن اون دوتا😐 ...

اخ اخ دقیقا الان اونجاش ک ی ذره سوپ درست کرد ریحان بعد مثلا کلی تشکر کرد میران خیلی زحمت کشیدی و خنده های الکی و ....

حالا بشنون میترسین الان به هم تیکه نمیندازن اون موقع به هم تیکه میزنن؟    

اخه عزیزه انقد داد میزنه 🤣

کلا فیلم ترکیه ای حرص دربیارن 🤣

اعصابمو خورد میکنن میخام برم تو تلویزیون همون لحظه

اخه عزیزه انقد داد میزنه 🤣 کلا فیلم ترکیه ای حرص دربیارن 🤣 اعصابمو خورد میکنن میخام برم تو تلویز ...

وااای اره بخدا منم اعصابم خرد میشه این فیلمو میبینم ولی همچنان مصرانه دنبالش میکنم  

با مامانم میشینم میبینم بعد هی وسطش غر غر میکنم مامانم میگه من دیگه نمیزارم بشینی ببینیش از بس وسطش غر میزنی ولی من بازم فردا زودتر از خودش نشستم میبینمش  

اونجاییش که لوس بازیای ریحان و میرانه دیدن یه اهنگ احمقانه ای میزارن؟ من وقتی اون اهنگو میزاره میگم مامان اژیر خطرو زدن الان میخوان دوباره برن رو مخمون  

وااای اره بخدا منم اعصابم خرد میشه این فیلمو میبینم ولی همچنان مصرانه دنبالش میکنم     با ...

اره خخخ منم بیکارم مجبورم ی وقتایی نگاه کنم 

باز فیلم خواهران و برادران خوبه 

فیلم پسرم قشنگ بود

سم تر ازهمه عشق ممنوعه بود خیلی افتضاح بود

اره خخخ منم بیکارم مجبورم ی وقتایی نگاه کنم  باز فیلم خواهران و برادران خوبه  فیلم پسرم ...

من اصلا فیلم ترکی نگاه نمیکنم اولین فیلمی که بعد از چندسال دیدم همین تردید بود که اونم توبه کردم  

ولی خداییش عشق ممنوع درسته خیلی فیلم خرابی بود ولی داستانش و بازیاشون لوس نبود مثل اینا

تنها چیزیش خیلی سم بود این بود از بس پولدار بودن هفته ای دوبار دکوراسیون خونشون عوض میکردن هرروزم خبرنگارا دم خونشون  بودن  

یه سوال فیرات با یاران ازدواج میکنه؟ یا هارون آخر شوهر یاران میشع؟

هارون و یارن باهم ازدواج میکنن آخراش یه کوچولو از هم خوششون میاد اما کار به جاهای عاشقانه زیاد نمیکشه که یارن هارون رو میکشه

دوستان عزیز هرجا دیدید من کامنتی گذاشتم بدونید صرفا برای استارتر نیست و شما میتونی ریپلای کنی و اگه نظرت مخالف نظرم هست با رعایت احترام ریپلای کن چون برخلاف یه سریا سایت رو ارث خانوادگیم نمیدونم که بخوام تعیین تکلیف کنم کی روم ریپلای کنه کی ریپلای نکنه شما آزادی عمل داری ریپلای کنی منم آزادی عمل دارم جواب بدم یا ندم⚘

هارون و یارن باهم ازدواج میکنن آخراش یه کوچولو از هم خوششون میاد اما کار به جاهای عاشقانه زیاد نمیکش ...

اووو

ممنونم عزیزم ❤️

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین