بچها میگن یکی قبلا میخواسته جیوه قرمزو انتقال بده از ایران به خارج ولی نتونسته زده به چرخ خیاطی ببره ولی نتونسته و آخرشم مونده تو ایران
میگن روسها با این جیوه قرمز بمب اتم میسازن
بنظرتون راسته؟ یه شایعه که الکی پخش نمیشه لابد یچی پیدا کردن
جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسردهتر شوختر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻♂️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اوکی شایعه یا واقعی من یکی دارم هرکی فروخت نصف نصف:|
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌