2777
2789
سلام پسر دوستتون به هوش اومد؟

سلام ..خوبی ...حال پسرت خوب شده ؟؟من دخترم ۴ سال نیمه هست  تصادف کرد خونریزی مغزی داشت بعدش دکترا تشخیص دادن که آنوریسم مغزی داره میخوان بفرستن بریم تهران ... اسم دکتری که عمل کرده پسرتو چیه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام ..خوبی ...حال پسرت خوب شده ؟؟من دخترم ۴ سال نیمه هست  تصادف کرد خونریزی مغزی داشت بعدش دکت ...

سلام. هنوز درمانش ادامه داره. دكتر محمد قرباني بيمارستان فيروزگر. واي فك كنم الان خارج از كشور باشع. به روش بسته عملش كرده. و يك قسمت جمجه هم به دليل ورم مغز برداشته شده. دخترت كدوم سمتشه؟ الان بيهوشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ..خوبی ...حال پسرت خوب شده ؟؟من دخترم ۴ سال نیمه هست  تصادف کرد خونریزی مغزی داشت بعدش دکت ...

مال پسر من انوريسم پاره شده بود. مال دخترتون پاره شده؟ اگه پارگي نداشته باشه درمان كامل ميشه. 

سلام. هنوز درمانش ادامه داره. دكتر محمد قرباني بيمارستان فيروزگر. واي فك كنم الان خارج از كشور باشع. ...

عزیزم ما هم برای دکتر میرساردو بیمارستان فیروزگر معرفی کردن ... بعد تعطیلات هست دکتر میر ساردو گفتن بعد ۱۳ بیایم .... دخترم هوشیار هست هنوز لخته های خون از تصادف هستن

عزیزم ما هم برای دکتر میرساردو بیمارستان فیروزگر معرفی کردن ... بعد تعطیلات هست دکتر میر ساردو گفتن ...

پس هنوز پاره نشده. پسر من پاره شده بود و با امبولانس اعزامش كرديم. دكتر ميرساردو دانشجوي فلوشيپ دكتر قرباني هست. يك دفعه هم ابشون پسر من رو انژيو كرد. 

عزیزم ما هم برای دکتر میرساردو بیمارستان فیروزگر معرفی کردن ... بعد تعطیلات هست دکتر میر ساردو گفتن ...

شايد حكمت اين تصادف اين بوده كه پي به انوريسم دخترتون ببرين. چون اگه پاره بشه خطرناكه   پسر من الان نيمه راست بدنش ضعيفه و تكلم هم نداره. همراه با ورم مغز. ولي اگه قبل پارگي فهميده بوديم خيچ يك از اين عوارض رو نداشت

شايد حكمت اين تصادف اين بوده كه پي به انوريسم دخترتون ببرين. چون اگه پاره بشه خطرناكه   پسر من ...

انشا الله که زود سلامتیشو بدست بیاره ... عزیزم تو اگه بیمارستان رفتی بپرس ببین دکتر قربانی چه موقعه میاد ؟؟؟

انشا الله که زود سلامتیشو بدست بیاره ... عزیزم تو اگه بیمارستان رفتی بپرس ببین دکتر قربانی چه موقعه ...

من يزدم. قبل از عيد پسرم بيمارستان بود. خود دكتر قرباني كارش خوبه و اينجا اون رو به ما معرفي كردن و پسرم وضعيتش اورژانسي بود. الان عملهاي قرباني رو ميرساردو انجام ميده ولي نميدونم چه طوريه كارش. اگه با خبر شدم خبرتون ميدم.