2777
2789
عنوان

من زنک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست
نه میدونم قضیه زنگ نزدن چیز عادیه اگه عادی نبود و اون مقصر بود اصلا نمیپرسیدم که ایا خودم زنگ بزنم ا ...

اگه كار مهمي داري بزن

نداري نه

به نظرم جواب سوالت رو خودتم ميدوني

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا واسه مثله به این کوچیکی گریه میکنی واقن خب سرش شلوغ بود یادش رف زنگ بزنه 😐😐😐 واقن گریه کردی

نه بخاطر اینکه زنگ نزد گریه نکردم 

دارم ب این فکر میکنم که چرا باهاش ازدواج کردم 

ناراحتی دارم این زنگ نزدنم ب دل گرفتم 

اسی ناراحت نشو اشکال نداره 

منم تو دوران عقد شوهرم اصلا اهل پیامک نبود و نیست زنگ هم سرکاربود چون با داداشش بود پیش اون حرف نمیزد 

شبا هم خواهر فضولش بود هرچی میگفتیم اونم از اونور داد میزد جواب میداد یه موقع ها شبا به زور من میرفت تو حیاط و کوچه حرف می‌زد مزاحم نباشه در کل خودشم اهل تماس و پیامک نبود صبح و عصرا منو میرد سرکار

حتی جمعه ها هم سرکار بود 

فقط یه شب در هفته میومد خونه ما زنداداشم دعوا مینداخت چرا میاد اونم نامزد بود کل هفته خونه ما بودا ولی میگفت اون یه شبم نامزد من نیاد 

سر اینا حساس نشو  

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
چه شرایط سختی داشتی چطور تحمل کردی عزیزم 

با بدبختی شوهرم خدایی خوب و مهربونه ولی ما تازه بعد عروسی راحت شدیم و به تفاهم رسیدیم 

یک سال اولش البته یکم دعوا داشتیم ولی خداروشکر الان خوبیم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید