2777
2789
برا خودت ارزش قائل باشی و سرت تو زندگیت و به کار و درامدت برسی اون خودش میسوزه  سعی کن باطنتو ...

قصدم تظاهر نیس 

خیلی ازش سر بودم فک کنم خوشی زد زیر دلش و گفت میرم 

:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قصدم تظاهر نیس  خیلی ازش سر بودم فک کنم خوشی زد زیر دلش و گفت میرم

اشتباهت اینه درست انتخاب نمیکنی 

که چی که بری با یکی که از خودت پایین تره ؟ تهش که چی ؟ 

که بهت عشق بده فقط ؟ 

فردی که انتخاب میکنی همه جوره باید باهات هم خونی داشته باشه سنی ظاهری تحصیلی شغلی خانوادگی اعتقادی 

نه اینکه خط بزنی رو همه معیارها فقط برا اینکه فکر کنی دوستت داره 

دوست داشتن ی جایی کمرنگ تر میشه وقتی هیچ‌طوری با طرف هم خونی نداشته باشید 

تولد من تویی و پیش از تو یاد نمی آورم که وجود داشتم...✨💙🧿 متأهل و متعهد 👩‍❤️‍👨  یادتون باشه مشکلات تاریخ انقضا دارن همگی ی روز حل میشن 🙃😉
قصدم تظاهر نیس  خیلی ازش سر بودم فک کنم خوشی زد زیر دلش و گفت میرم

یبار رفت بعد برگشت گفت فرصت بده بهم.... یک سال پیش بود 

الان حس میکنم بازم قدر و لیاقت بودنمو نه میدونه و نه داره

این بار منم که میخوام برم

بنظرت درسته کارم؟

هعی

تاپیکاتو هر از گاهی دیدم 

طرف واقعا مناسب تو نبود 

به فرض طرف عاشق سینه چاک 

به نظرم طرفت منطقی بود و درست گفت 

تا درسش رو تموم میکرد خدمت می‌رفت کار پیدا میکرد ب ی در آمدی می‌رسید که بتونه پا پیش بذاره میشدی ۳۰_۳۱ ساله 

از کجا معلوم تو این پنج شش سال تغییر نمی‌کرد ؟ چون همه آدما بعد چند سال دیدگاهشون تغییر می‌کنه از کجا معلوم عاشق می موند 

عمرت رو بذاری سر کسی که هیچیش معلوم نیست ؟ 

اون برای ی دختر هفده هجده ساله خوب بود 

نه توی ۲۵ ساله 

چندین سال می‌گذشت کیس های ازدواج رو هم از دست می‌دادی آخرشم تضمینی برا ازدواج نبود 

تولد من تویی و پیش از تو یاد نمی آورم که وجود داشتم...✨💙🧿 متأهل و متعهد 👩‍❤️‍👨  یادتون باشه مشکلات تاریخ انقضا دارن همگی ی روز حل میشن 🙃😉
مثل اینکه اینجا شبیه من و تو کم نیس:)

دقیقا...

میدونی چی از همه بدتره؟

لحظه ای که میام دلمو از سنگ میکنم که برم بهش پ بدم تمومش کنم یهو دلم میلرزه..میگم نکنه اونم بغض کنه یا اشک بریزه...نکنه دلش بشکنه و اذیت شه

از همه بدتره که یهو به این فکر میکنم پارسال اونم موقع رفتن به اینکه بعدش ممکنه چی به سر من بیاد فکر کرده یا نه؟

یبار رفت بعد برگشت گفت فرصت بده بهم.... یک سال پیش بود  الان حس میکنم بازم قدر و لیاقت بودنمو ...

بعد چند وقت برگشت؟

باید همه چی رو بسنجی جوری نشه ک دوباره اون بذاره بره چون ضربه این دفعه بدتر میشه برات

تاپیکاتو هر از گاهی دیدم  طرف واقعا مناسب تو نبود  به فرض طرف عاشق سینه چاک  به نظ ...

خب من میگفتم زودتر بدون اینکه همه چی کامل شه شاید بتونیم ازدواج کنیم 

دیگه مهم نیس ولی خب خیلی دوس دارم پشیمونیشو ببینم و همش فکر میکنم چجوری می‌تونه ازم بیخبر باشه و خونسرد

دقیقا... میدونی چی از همه بدتره؟ لحظه ای که میام دلمو از سنگ میکنم که برم بهش پ بدم تمومش کنم یهو ...

میفهممت قشنگ🥲

سعی کن منطقی فک کنی عزیزم یک بار تموم کنی بره بهتر از اینکه بعدا هرروز عذاب بکشی 

بعد چند وقت برگشت؟ باید همه چی رو بسنجی جوری نشه ک دوباره اون بذاره بره چون ضربه این دفعه بدتر میشه ...

دو روز بعد برگشت

منتها به جای اینکه بیاد طرف خودم ز زد به مامانم که اره بزارید من برگردمو فلان مامانمم قبولش نکرد و یواشکی و با بدختی یسال در ارتباط بودیم

مامانم برا این قبولش نکرد که موقع رفتنش به مامانم گفته بود دوس دختر سابقم بهم پ داده ممکنه بخوام باهاش اوکی شم 

اره قطعا همینه نمیزارم ضربه بزنه دیگه از سرشم زیاد بودم حیف که خودش گند زد به فرصتاش

میفهممت قشنگ🥲 سعی کن منطقی فک کنی عزیزم یک بار تموم کنی بره بهتر از اینکه بعدا هرروز عذاب بکشی&nbs ...

آره همش به همین فکر میکنم

مامانم هی میگه بابا دختر این همه پسر خوشگل و خوب برات ریخته چرا با همچین کسی هستی

بعد فک میکنه من میترسم دیگه کسیو پیدا نکنم میگه بهت قول میدم باهاش تموم کنی خودم دستتو بزارم تو دست یه پسره خوشگل پولدار😂😂