2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد 

حالمو خوب میکنه ـ

آمادم میکنه

تعلقم به دنیا کم میکنه

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

میتونی تعریف کنی؟

از ۱۵ تا پله پرت شدم پایین بیهوش شدم هیچی نفهمیدم وقتی بهوش اومدم خودمو تو آی سی یو دیدم تواین مدت فقط جسممو داشتم میدیدم

فقط یه چیزیو یادمه وقتی روحم بودم یه خانم همراهم بود خیلی چهرش روشن وشفاف بود و خیلییی مهربون و قد بلندهرجا میرفتم همراهم میومد درست یادم نیست جزئیاتو حتی بهم گفت بیا بریم سمت بالا گفتم اسمون گفت اره بیا بریم وقتی خواستم همراهش برم دیگه بهوش اومدمو اون خانمم ندیدم 

وقتی بمیری حتی نمیفهمی مردی خیلی حس خوبیه که از جسمت رها بشی و ازاد

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
از ۱۵ تا پله پرت شدم پایین بیهوش شدم هیچی نفهمیدم وقتی بهوش اومدم خودمو تو آی سی یو دیدم تواین مدت ف ...

ان شاالله عمر باعزت و شیرین داشته باشی

حتما انسان خوبی هستی که اینقدر  تجربه شیرینی از مرگ داری

دیگه چیزی از اون موقع یادت میاد؟

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
ان شاالله عمر باعزت و شیرین داشته باشی حتما انسان خوبی هستی که اینقدر  تجربه شیرینی از مرگ دار ...

ممنونم مهربانو همچنین💛💚

خودم ک حس میکنم سرتاسر گناهم حتی بعدش ک برا خانوادم تعریف کردم حرف شمارو گفتن بهم😅البته قبلا هم یبار برزخمو دیدم خیلییییی وقت پیش بود

نه راستش بااینکه ۲ روز تقریبا تو آی سی یو بیهوش بودم خودمم میگم کاش بیشتر توخاطرم میموند که چه اتفاقاتی برام بعد از هوش رفتنم افتاد ولی متاسفانه همینارو یادمه😓

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
ممنونم مهربانو همچنین💛💚 خودم ک حس میکنم سرتاسر گناهم حتی بعدش ک برا خانوادم تعریف کردم حرف شمارو ...

همینم خوبه 

منو که نمیشناسی ولی باور کن با پستت ارامش عجیبی ازمرگ گرفتم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
همینم خوبه  منو که نمیشناسی ولی باور کن با پستت ارامش عجیبی ازمرگ گرفتم

خداروشکر عزیزم خوشحال شدم برات🥺

من خودمم ترسی از مرگ ندارم خیلیی شیرینه خیلیی 

انشالله که هممون عاقبت بخیر بشیم❤

خداروشکر عزیزم خوشحال شدم برات🥺 من خودمم ترسی از مرگ ندارم خیلیی شیرینه خیلیی  انشالله که هم ...

ان شاالله

برزخ چجوری بود

اینجا نمیگم یبار گفتم واکنشای بدی نشون دادن اگه دوست داری بدونی درخواست بده پیوی بهت بگم؟

اخه خودم ی صحنه از برزخ دیدم قبلا باشه درخواست دادم

جالب شد توهم تجربتو بیا بگو