2777
2789
عنوان

کیا کیک بلدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 43 پست

اتفاقا من دیشب با پایه کیک ساده سه طعم سیب و هویچ و کاکائویی درست کردم عالی شد

من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇
۱۵۰گرم آرد، شکر، شیر ۵۰گرم روغن ۲تا تخم مرغ وانیل، بیکینگ پودر، پودر کاکائو اگه میخوای دور ...

پیمانه ای میشه چقد؟

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من دیشب با پایه کیک ساده سه طعم سیب و هویچ و کاکائویی درست کردم عالی شد

کیک هویچ و ایناها توی قالب ساده خمیر میشه ک 

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

نه من کیک هام تا حالا خمیر نشده

من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇
پیمانه ای میشه چقد؟

ترازو نداری گل؟

معمولا پیمانه ها اندازه یه لیوان دسته داره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

شکل قالب اصلا مهم نیست مهم دوتا دونکته س اولا قالبت داغ و چرب باشه دوما موادت دو سوم قالب رو پرکنه نه بیشتر نه کمتر. بیشتر باشه خمیر میشه یا میریزه بیرون کمترم باشه اصلا پف درست نمیکنه

من کیک شکلاتی خیلی خوب درست میکنم به لطف مامان گلم🙈

دستور شونو بزارین خو....

بله. خیلی راحته

یک و نیم لیوانشیر رو با یک و نیم لیوان شکر و دو سه قاشق روغن و چهارقاشق کاکاعو بریز توظرف حسابی هم بزن.

۳تاتخم مرغ رو توی ی ظرف دیگه هم بزن بعد یه نصف فنجون روغن بریز و مواد قبلی که اماده کردی رو بریز توش اما یه لیوانشو نگه دار برا روی کیک. همه رو که قاطی کردی دولیوان آرد رو با یه قاشق بکینگ پودر در دو مرحله بریز داخل مواد و مرتب هم بزن. موادت اماده س

فر و طرفت که داغ شد روغن مالی کن و مواد و بریز ۴۵ دقیقه با دمای۱۷۵ بپزه اماده شد همونجور که تو قالبه با قاشق از اون یه لیوان سس بریز روش بعد از قالب درار و بقیه سس رو بریز روش و پخش کن مرتب. میتونی با خلال سوراخ کنی ک بره توش.

فقط قبل دراوردن کیک از فر، اون ی لیوان سس رو بریز تو مایتابه گرم کن بعد بریز رو کیک.

نه من کیک هام تا حالا خمیر نشده

خب دستور میدی؟