2777
2789
عنوان

خونه تکونی 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 18 پست
کابینتام و اره ولی کمد ها نه،آخه اونا کلا دو ساعت هم زمان نمیبره ،اصل کاریها رو میخوام از سرم زود رف ...

دیگه چی مونده؟؟؟🤔🤔🤔 آهان :هود، لوستر ولامپ ومهتابیها، دریچه کولر...تمیز کردن سرامیک دیوار وکف.تمیز کردن لباسشویی وابگرمکن.. باجاروی بلند روی سقف و بخصوص گچبریها بکش اگه تار عنکبوتی هست جدابشه

پارسا پسرمامان😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه چی مونده؟؟؟🤔🤔🤔 آهان :هود، لوستر ولامپ ومهتابیها، دریچه کولر...تمیز کردن سرامیک دیوار وکف.تمی ...

لباسشوییمو تازه خریدم تمیزه،فقط هر روز دستمال میکشم لک ابی چیزی نمونه روش،لوسترم که هیچی،دریچه کولر باید تمیز شه و کف و دیوارا،سقفم اوکیه ،مرسی از راهنماییت عزیزم

هرجایی روکه شروع به تمیزکردن می کنی تمام کن بعدبروسراغ جای دیگه مثلا اتاق خواب از توی کمد شروع کن تاتمیزکردن درودیوار ....

اینجوری دیگه جایی رواز قلم نمی.ندازی که تمیزنکرده باشی

پنجره هاروازداخل تمیزکن پرفرازونشیب کن بیرون روهم بزار برای بعد