2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 24 پست
واقعا دستمون تنگه و هزارتا خرج بعد اینا ظهروشب گوشت گوسفندی میخورن با برنج گفتن میوه نمیخریدن گدا بو ...

خوب چی بگم نمی گم بی تفاوتم کاری از دستم بر نمی یاد راستی برای چی هشت ماه اومدن خونه شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چی بگم نمی گم بی تفاوتم کاری از دستم بر نمی یاد راستی برای چی هشت ماه اومدن خونه شما

کمرشم دردنمیکنه ازمن سالم تره شنبه هرهفته میره ارایشگاه هرروزم دوسه ساعت میره حموم فقط نیاز ب ی کلفت داشت عزیزم 

برام دعاکن اول بی ابرو بشن 

ادم حیرون میشه از کارشون واقعا همین پدرشوهرم میرفت دم حیاط پسراشو عروساش پشتشونو میکردن و میرفتن سلا ...

برادر منم به زور اگه وقت کنه و زنش بزاره ماهی یکبار بیاد سر بزنه به مامانم ،ولی همین مامانم براش میمیره

بیمارستان بره هرکار داشته باشه فقط من تازه منت هم میزاره سرم که محمد بچم گفته بیاد دنبالم ولی اون کار داره خودم گفتم نه،هرکار کنم نادیده هستم نمیخوام به قرآن تشکر یا چیزی فقط تو سرم نزنه

گفتن مادرشوهرم کمرش دردمیکنه 

راستی منم مادر بزرگم همینطوریه همین اخلاق رو داره فقط به فکر خودشه اصلا هم نگران بچه هاشم نیست چه برسه به نحوهاش اما الان حدود پنج سال هست تقریبا یکمی آدم شده اونم بخاطر عموم که رفته دختر خواهر مادر بزرگمو گرفته الان جرعت نداره بدون عروسش آب بخوره از وقتی که زن عموم شده دیگه راحت زندگی می کنم منی که نحوشم خدا خیرش بده چون جلوی مادر بزرگم وای میسته و عموم تشویقش میکنه 

برادر منم به زور اگه وقت کنه و زنش بزاره ماهی یکبار بیاد سر بزنه به مامانم ،ولی همین مامانم براش میم ...

اره دقیقا شرایطتت مثل منه همش میگه داروگرفتی فلان بچم منو رو چشم میزاره بگم جونتم بده میده ولی میگم اینا میگیرن کمبود عقده ای 

راستی منم مادر بزرگم همینطوریه همین اخلاق رو داره فقط به فکر خودشه اصلا هم نگران بچه هاشم نیست چه بر ...

چقدر خوب عزیزم ما برادارا و خواهرا بیشتر میکوبند و ادم بده میکنندمون خیلی خاله زنک هستند الان یکیشون دقیقا دیوارب دیوارماست الان فهمیده ک باباش نیست رفته قشنگ ترکونده برا شوهرم نمیدونم تو ک هشت ماه هروز با زنو بچت مسافرت بودی ن بابا داشتی ن مامان الان چ دشمنی باشوهر بدبخت من داری توک وضعت خیلی خوبه بقول خودتون ماشین غراصه شوهرم ک شبا روشن میشه اسایش بچهاتون میریزه بهم دیگه چی ازجونمون میخاین

چقدر خوب عزیزم ما برادارا و خواهرا بیشتر میکوبند و ادم بده میکنندمون خیلی خاله زنک هستند الان یکیشون ...

شت چه هم دروس های بدی داری پس من که زنموهام با مامانم رابطه خوبی دارند

شت چه هم دروس های بدی داری پس من که زنموهام با مامانم رابطه خوبی دارند

ناموسا پول کتاب های کمک درسیمو عموم داده از جیب خودش هرچی هم بهش میگم چقدر شده نمی گه آه واقعا متاسفم برات واقعا به جز شوهرت کسی توی خانواده تون پشتت نیست تا مادر شوهرتو سرکوب کنی

ناموسا پول کتاب های کمک درسیمو عموم داده از جیب خودش هرچی هم بهش میگم چقدر شده نمی گه آه واقعا متاسف ...

عزیزم اره برات خوشحالی ارزومیکنم 

برامنم دعاکن ی بارم ک شده بقیه خاربشند ازبس بدی میکنند