2777
2789
زن زندگی تویی خیلی خوشحال میشم همثال های شما رو میبینم  عشقتون پایدار

ممنونم عزیزم

خدارو شکر خیلی باهم راحت و جوریم حتی بعضی وقتا اون میگه دوست داری بخر میگم نه هنوز قبلی ها رو دارم و نوان زیاد استفاده نکردم چرا الکی پول خرج کنم بگیرم بذارم گوشه کمد

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید میشه کمک کنین بمن..من ۲۸سالمه و نمیدونم درمورد خرجی الان چه حرفایی بزنم به نامزدم. یعنی حساب ...

من قبلا ها هر وقت میخواستم برم بیرون اگه پول لازم داشتم بهش میگفتم یا خودش میپرسید که پولت کم نیست یه کارت حساب خودش هم داده بود که میگفت پول کمی توشه ولی بذار کنارت باشه اگه پول لازم شدی یه زنگ بزن بگو بزنم 

دوره نامزدی هم من چیزی بهش نمیگفتم ولی خودش هر چند وقت یه بار یه مقدار پول تا نخورده نو تو پاکت برام میاورد میگفت هر وقت چیزی دوس داشتی بگیر

کلا شوهر من یه اخلاقی داره میگه من نمیتونم سر ماه یا وسط ماه مستمری بدم بهت هر وقت لازم داشتی یا خودت بگو یا خودم میدم اکثرا هم توخونه پول نقد کنار میذاره که اگه اضطراری لازم شد بردارم

خرید هم باهم میریم و خودش میده

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین
ببخشید میشه کمک کنین بمن..من ۲۸سالمه و نمیدونم درمورد خرجی الان چه حرفایی بزنم به نامزدم. یعنی حساب ...

به همسرت بگو یکم نقدی تو خونه بذاره که هر کدوم لازمتون شد بردارین و رو یه کاغذ کنارش بنویسین که برا چی خرج کردین اینطوری معطل نمیمونین و حساب پولتون هم دستتونه

سعی کن زیاد به لباس هایی که نیاز نداری هزینه نکنی مثلا اگه لباس عید داری و یکی دو بار پوشیدی دیگه هزینه نکن

من اصلا مشکلی با لباسی که تمیز ونو هست و فامیل چند بار دیدن ندارم اصراری برا لباس جدید ندارم

من 40 سالمه خانه دارم دانشگاه دولتی رفتم یه شهر دیگه بابام کلی خرجم کرد و خودم کلی زحمت کشیدم آخ ...

منم دانشگاه دولتی رفتم وخیلی زحمت کشیدم ولی پول زیادی خرج نکردم چون همون شهر خودم رفتم دوره کارآموزی دیدم اصلا محیط کاری چیزی نیست که انتظارش رو داشتم برا همین تصمیم گرفتم کار نکنم و خانه دار بشم

ولی به خاطر ۴ سالی از عمرم که تو دانشگاه با سختی گذروندم واقعا خیلی حیفم میاد

بعضی وقتا نمیشه شرایط جامعه رو عوض کرد

منم دانشگاه دولتی رفتم وخیلی زحمت کشیدم ولی پول زیادی خرج نکردم چون همون شهر خودم رفتم دوره کارآموزی ...

من زیاد سر کار رفتم

نهایت 2 سال موندم سرکار

یه هفته

40 روز 

دوماه 

هوووو

منم دانشگاه دولتی رفتم وخیلی زحمت کشیدم ولی پول زیادی خرج نکردم چون همون شهر خودم رفتم دوره کارآموزی ...

افرین دولتی خوندین..منم نیمه دولتی ام و شرایط کاریشم برای خانما یکم سخته. منم خانداریوترجیح میدم.

پس شوهرتون مثلا ماهی یه مبلغ نمیزنه بکارتتون و فقط نقدی میذاره خونه؟ 

منم درمورد لباس قانعم.ولی لوازم ارایش و کرم و..دوستدارم

برگی افتاده ام بر زمین، خدایا منو ببین 🍃 خدایا شکرت به داده ها و نداده ها.
افرین دولتی خوندین..منم نیمه دولتی ام و شرایط کاریشم برای خانما یکم سخته. منم خانداریوترجیح میدم. پ ...

آره دولتی خوندم ولی چه فایده فقط الکی اونهمه زحمت کشیدم و خون دل خوردم که برم محیط کار ناجور رو ببینم و هم از کار کردن دلسرد بشم هم از ادامه تحصیل

چرا به کارتم هم میزنه ولی خودم با نقدی راحتترم حساب پولم بهتر دستمه

هر وقت پولی توجیبش نو باشه همه رو سوا میکنه میده به من😀میگه دوست دارم پولهای تو نو باشن هر چند تا شد میده مبلغش هم هم۵تومنی میده هم ۱۰۰ تومنی😀

پول نقد تو خونه میذاره ولی حساب کیف من جداست😂کاری هم نداره برا چی خرج کردم منم بعضی وقتا میذارم رو هم یه چیز خوب یا برا خودم یا برا خونه یا برا خودش میخرم یا برا پس اندازمون سکه پارسیان یا گرمی میخرم میذارم میمونه

البته همش رو از حساب کیفم یا عیدی یا اگه کسی بهم کادو پول بده از اونا میخرم و از اعتمادش سو استفاده نمینم

خریدای خونه و لباس و کادو هم کلا خودش میده

من زیاد سر کار رفتم نهایت 2 سال موندم سرکار یه هفته 40 روز  دوماه  هوووو

میدونم چی میگی متاسفانه محیط کاری برای بعضی از ما زیاد مناسب نیست یا باید ولش کنی یا کار کنی و بیشتر از درآمدش رو خرج رفت و آمد و مهد کودک بچه و کمکی برا کار خونه بدی آخر سر هم همیشه خسته و کوفته حرف همه رو بشنوی

من خودم رشته ام طوری بود که یا باید میرفتم بیرون شهر تو کارخانه ها و اینا کار میکردم یا قید کار کردن رو میزدم و چون خودم از این که یه جای دورتر از شهر برم کار کنم زیاد خوشم نمیومد و همون کارآموزی که داخل شهر بود چیزهایی که نباید میدیدم رو دیدم ترسیدم بلایی سرم بیاد قید کار کردن رو زدم