2777
2789
مثلن رب زیاد خوشرنگش میکنه من خیلی رب میریزم😁 یا مثلا تو مواد بخوابونی بعد همون شکلی تفتش بدی ولی ...

اهااا قبلش مرغومزه دارمیکنین 

آخه چندجادیدم مرغوازفریزردرمیارن میزارن تواب میجوشه بعدابش کشیده شد سرخ میکنن می‌پزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این روش که من میگم بپز عالی میشه 

مرغ رو از فریز ذر بیار بنداز توی ماهیتابه، بهش سیر، پیاز خلالی روغن اضافه کن درشو بزار زیرو کم کن بزار بپزه،. وسطه پختش بهش نمک، هل،. زعفرون فلفل اضافه کن،. بعد بزار قشنگ پخته شه، آبو روغن پس بده

یه مدل دیگه هم هست که محشر میشه 

مرغو از شبه قبل با پیازو سیر،. زعفرون، آبلیمو فلفل بزار مزه دار شه 

فرداش یه کره 50 گرمی رو بزار آب شه توی ماهیتابه بعد بهش یکم روغن اضافه کن،. مرغاتو بریز توی کره و روغن (پیازو سیراشو نریزی) درشو بلند خودش آب میندازه پخته میشه،. میشه مثه اکبر جوجه 

زعفران  پیازداغ کره  هویج  رب  مرغ رو خوب سرخ میکنی بعد بقیه مراحل

خب ازفریزر درمیاری میزاری آب‌جوش بزنه بعدابش کشیده شه  سرخ میکنی . پیاز داغ آخرش اضافه کنی؟

اهااا قبلش مرغومزه دارمیکنین  آخه چندجادیدم مرغوازفریزردرمیارن میزارن تواب میجوشه بعدابش کشیده ...

من بعضی وقتا تو مواد میخابونم بعد سرخ بعدم میزارم شکل خورشت بپزه بعضی وقتام بدون مواد یکم سرخ میکنم بعد خورشتیش میکنم ولی خب دیگه ادویه طعم دارش میکنه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

من چند ساعت قبل روی مرغ نمک میریزم بعدچندساعت تمیزمیشورم بازباآب می‌زارم یه جوش میزنه که بوی زهم خون هاش قشنگ خارج میشه بعدبازمیشورم روش زعفرون میریزم وباکره قشنگ سرخ میکنم بعدم یه پیاز بزرگ خلالی میکنم هویجم حلقه حلقه میکنم فلفل دلمه ای هم رنده میکنم وقتی قشنگ سرخ شدن رب ونمک و زردچوبه و دارچین میریزم وکمی آب بعدمیریزم روی مرغ ها وقتی جوش اومدم میکنم نیم ساعت اواخرپختم الووزعفران میریزم خیلی خوشمزه میشه

مرغ ذغالی اول مرغ ها رو توی روغن سرخ می کنید تا حسابی سرخ بشه بعد برای چهار تکه مرغ پنج تا پیاز بزرگ رو خلالی خرد میکنیم و توی روغن سرخ میکنیم بعد توی ظرف بزرگ دو لیوان آب یک لیوان زعفران چهار قاشق نمک فلفل سیاه میریزیم وقتی پیاز را خوب سرخ شدن مرغ را روی پیاده رو میتونیم سس رو میریزیم روی مرغ ها تا بپزه بعدش دوتا زغال بزرگ و روی شعله داغ میکنیم تا قرمز بشه وقتی که خوب قرمز شد میزاریم توی کاسه استیل میزاریم داخل قابلمه مرغا یه قطره روغن روی زغال را می ریزیم تا دود کنه وقتی که دود کردن سریع در قابلمه رو میبندیم تقریبا چند دقیقه میزاریم که مرغ دودی بشم بهتون پیشنهاد می کنم حتما این غذا رو درست کنیم خیلی خوشمزه است

من مرغ و دو سه ساعت تو نمک. میزارم 

بعد با روغن حیوانی سرخ میکنم پیاز و فلفل سبز و فلفل دلمه و زیره هم حتما میزنم 

از زردچوبه اصلا توی مرغ استفاده نمیکنم بجاش زعفرون فراوان آب هم کم میزنم

به این روش که من میگم بپز عالی میشه  مرغ رو از فریز ذر بیار بنداز توی ماهیتابه، بهش سیر، پیاز ...

عزیزم روش اول آبم توی ماهیتابه باشه؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂