2777
2789
عنوان

کسی میدونه برای در امان بودن از چشم زخم باید چکار کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 35 پست
خیلی ۸۰ تا نمیدونم ۹۰ تا فایده داره ... شانس  برکت  فتوحات  چشم زخم و.... ولی یه ...

بله میخام از جای معتبر تهیه کنم . ب گردنم بندازم طوریه؟ بازو سخته

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایت الکرسی و ۴قل عالیه نمیشه اعتقاد به چشم زخم داشت ولی خواص آیه ها رو نادیده گرفت

بخونیم هر روز؟

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔

با سوره ناس و ایت الکرسی و عبارت لا حول ولا قوت الا بلا

به خدا توکل کنید و بگید تو که از همه بزرگتری از من محافظت کن 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

خوندن دوازده سوره توحید برای بعد نماز صبح و به اطراف خودت فوت کنی و چهار قل در طول روز چند بار بمونی و ذکر شریف لاحول و لا...

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
با سوره ناس و ایت الکرسی و عبارت لا حول ولا قوت الا بلا به خدا توکل کنید و بگید تو که از همه بزرگتر ...

😞😞😞

چه جالب من و خواهرم همین الان داشتیم در مورد همین موضوع حرف میزدیم آیا واقعا میشه کاری کرد؟ به دعا ...

وان یکاد زیاد بخونید...هرکقت حس میکنید کسی داره چشمتون میکنه یا چشمش ب زندگیتونه زمزمه کنید ماشالله لاحول ولاقوه الابلهه علی العظیم بعد جوری ک نفهمه بدمید تو صورتش ...مث اووف کشیدن یا موثع روبوسی باافراد چشم شور ...ایه الکرسس بخونید..سپند زساد دود کنید و اگر چشم خوردنی باشه ک خسلس کارسه و اسیبش طولانی مدتت تخم مرغ شکستن ک اعمالش تو اینترنتن هس جوابه

میشه برای زندگیم و عزیزام دعا کنید...؟انشالله نور دعاتون برگرده ب زندگیاتون
یه نمازم داره که خودت باید بخونی یه مقدار طولانیه من پسرم ۱۵ سالشه براش خودم خوندم اثر عجیبی هم ...

برای نماز نائب میگیرم . از کجا گرفتید؟ من میخام از موسسه اسم اعظم بگیرم

اره عزیزم میشه خودم دعا نویسم البته از طریق چشم سوم که دارم برات می‌نویسم و از بین می‌ره 

اگر دعانویسید و چشم سوم اارید یک چیزی بگسد ک مطمعن شم بخدا برای یک دعا هرچی بخواید میدم بهتون

میشه برای زندگیم و عزیزام دعا کنید...؟انشالله نور دعاتون برگرده ب زندگیاتون
از مشهد گرفتم 

آهان . چند؟