2777
2789
عنوان

چرا انقد بچم🤣😐😐

674 بازدید | 96 پست

۲۱ سالمه هااا🤣🤣🤣😐🤌🏿ازین کادوهای مالی زیاد خوشم نمیاد ببین میگیرما ولی در کنارش باید یچی درس کنم خودم

الان از سر شب تا الان نشستم ی بطری خاطره برا عشقم ساختم🤣🤣🤣🤣😐😐😐الان تموم شد انقد ذوقیدمم منتطرم برم بدمش بهش

🤣☹بنطرتون ذوق میکنه اونم؟؟؟

پ.ن...بطری خاطره چیع؟؟

ی طرف یا بطریه بزرگ ک چنتا نامه توشع ک لوله شدن و با روبان بسته شدن و روی روبان نامه ها نوشته مثلن فلان وقت خونده شع

مثلن یکی از نامه ها روش نوشته وختی سرماخوزدی بازش کن بعد توش ی ساشع دمنوش گذاشتم و یکم متن نوشت دیع🤣😐🤌🏿

و بقیع ب همین ترتیب

😂😂😂😂

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاشق این افکار زهنیت شدم😂🤏🐑

🤣🤣🤣🤣حالا نانه هارو بخونی جر میخوری همشونم دعوااااااا🤣🤣🤣🥲زدم اشعال چیکار کردی سرما خوردی اونو بخور ببینم چ خاکی بریزیم توسرمدن

عکسش بزززار 🥺🥺🤌🏻❤️

⊹ ִֶָ  𝑳𝒐𝒏𝒆𝒍𝒚 𝑩𝒖𝒕 𝑺𝒕𝒓𝒐𝒏𝒈 ⊹ ִֶָ                                                    ⊹ ִֶ به آرزوهام قول رسیدن دادم :) ⊹ ִֶָ  👸🏻. ִ. بعضی ها باید قاضی میشدن از بس که بقیه رو قضاوت می کنن 🚶‍♂️🍷    ⊹ ִֶָ