2777
2789
عنوان

خونریزی

235 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من ۳ روز از موعدم گذشته پری نشدم علائم دارم مثل ورم سینه بعد لکه بینی دارم خیلییی کم مثل حاله صورتی ممکنه بارداری باشم یعنی؟یا نه پری میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال زیاد پریوده  من قبل پریودی اینجوری میشم

خودمم اینجوری میشدم اما پریم سر وقت بود و روز بعدش یا چند ساعت بعدش پری میشدم نمیدونم والا خودمم حس میکنم پری 

انشالا که باردار باشی قشنگم

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
انشاالله ک باردارید علائم پریود و بارداری شبیه همه اصلانمیشه تشخیص داد.فقط بی بی چک و بتا

والا خدا کنه منکه خسته شدم از انتظار امروز دیگه گریه کردم بعد ۲ سال به روی خودم نیاورردن 

والا خدا کنه منکه خسته شدم از انتظار امروز دیگه گریه کردم بعد ۲ سال به روی خودم نیاورردن 

انشاالله ب زودی مامان میشی عزیزم توکل برخدا. بی بی چک نداری؟ طب سنتی رو امتحان کردی تاحالا؟

دردم از یار است و درمان نیز هم
انشاالله ب زودی مامان میشی عزیزم توکل برخدا. بی بی چک نداری؟ طب سنتی رو امتحان کردی تاحالا؟

نه بی بی چک ندارم چون حس میکردم شاید پری بشم دیگه نخریدم خیلی امیدوار نبودم واقعیتش ، نه طب سنتی امتحان نکردم تازه قمطره ویتاگنوس خریدم برای این ماه امتحان کنم شما اطلاعی داری راجع به طب سنتی عزیزم؟

ول کن بابا یه مسئولیت بزرگ و خفن رو بالاخره گردن میگیری الان خوش باش 

آه راست میگیا به همه این چیزاش فکر کردم اما میگم خب دیر میشه دیگه سنم میگذره اگه سنم کمتر بود عمرا بهش فکر میکردم

آه راست میگیا به همه این چیزاش فکر کردم اما میگم خب دیر میشه دیگه سنم میگذره اگه سنم کمتر بود عمرا ب ...

من ۳۴ سالکی عقد کردم ۶ سال با شوهرم دوست بودم از همون عقدمون کلی بهش غر زدم که زودتر میومدی سنم گذشت و این حرفا دوسال خودمو سرویس کردم آی وی اف کردم همه کار کردم نشد که نشد اخرش شوهرم کفت هروقت زمانش باشه میاد نشستم خونه و ۳۷ سالگی حامله شدم و کاملا طبیعی ، زور نزن خودتم اذیت نکن واقعا هروقت زمانش باشه میاد 

نه بی بی چک ندارم چون حس میکردم شاید پری بشم دیگه نخریدم خیلی امیدوار نبودم واقعیتش ، نه طب سنتی امت ...

راستش ن خیلی ولی برای تقویت خیلی چیزا هست تو نت

مثلامن خونریزی شدید دارم امروز دنبال راه حل طب سنتی بودم دیدم خیلیا گفته بودن زرده تخم مرغو شیرولرم و عسلو قاطی کردن و خوردن و نتیجه گرفتن برای بارداری

یا برای تقویت فولیکول پیازدرمانی کردن

یا بادکش تخمدان و این موضوعات

تو نت مشکلتونو بنویسید پیدامیشه

من هرمسئله ای برام پیش میاد سریع تو گوگل مینویسمش بعدم  جلوش  مینویسم نی نی سایت و خیلی از راهکارا و تجربه های بقیه رو میخونم

راستش ن خیلی ولی برای تقویت خیلی چیزا هست تو نت مثلامن خونریزی شدید دارم امروز دنبال راه حل طب سنتی ...

ممنونم عزیزم از کمکت لطف کردی زمان گذاشتی و برام نوشتی حتما میبینم و تحقیق میکنم بازم مرسی ♥️♥️

ممنونم عزیزم از کمکت لطف کردی زمان گذاشتی و برام نوشتی حتما میبینم و تحقیق میکنم بازم مرسی ♥️♥️

کاری نکردم عزیزم.انشاالله ب زودی تاپیک بارداریتو میزنی