2777
2789

نگو میترسم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو لایق کنه اونی که 

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود

به نظرم بیشتر حس ترس و نامفهمومی داره ...براش قابل باور نیست از هرچی داشته باید دل بکنه و هنوز با اونور اشنا نیست نمیدونه چیکار کنه نمیدونه کجاس .پشت و پناهی نداره بجز اعتقاداتی ک برده .هرچی وابستگیش به اینور بیشتر بوده بیشتر اذیته 

برا همینه میگن به مرده تلقین کنید براش رو قبرش قران بخونید چون یادش میاد روحشپ تا 40 روز هنوز اگاهه از اینور کامل وارسته نشده.

من خودم فکر میکنم هم حس خوبیه هم بد  

چون از همه قراره دل بکنی و بعدا منتظر بقیه بمونی ک بیان

از ی طرفم راحت شدی  چون این دنیا ارزش نداره برا  مادیاتش  بجنگی  

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

من اگر مردم علی رغم اینکه برام سخته دل کندن از خانوادم و دنیا ولی برام یه حس خوب کنجکاوی داره اون دنیا دلم میخواد برم پیدا کنم ...دیگه جسم ندارم .یه روح ازادم ...فقط خدا کنه مسلمون بمیرم ک اونور یه برگ سبزی و بلط راحت عبوری داشته باشم جایی گیر نیفتم

همش بستگی به رفتارس تو این دنیا داره

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
من فک میکنم خیلی خوبه بری یه جای جدید ،،،حوریان بهشتی و شراب و غذا و ....ما که قسمت نشد تو این دنیا ...

از همه چیش خوشم میاد جز حوری.....شوهرم نگاشون کنه میمیرم

خدایا بابت همه چیز شکرت🤲🌹

من یه بار بابت امپول تو رگی مردم 

همه جا سفید بود 

مامان رفته بود دنبال بابا برگشته بود دیده بود هنوز مردم جیغ زد یهو محکم برگشتم 

جوری که گردنم و سرم درد میکرد 

انگار نشسته بودم 

و تمام بدنم یخ کرده بود ودست و پام شروع کرد به مور مور شدن 

اولش فقط میشنیدم نمیتونستم حتی پلکمو تکون بدم 

وقتی برگشتم فهمیدم جسم ادم چقدر سنگینه وقعا جسم زندان روحه

و وقتی می میری مثل پر سبک میشی 

کلا حس خیلی خوبی بود 

جهان جدیدیه که هیچی ازش نمیدونیم. اما فکر کنم جذاب باشه. اینکه توی یه جان دیگه ای بری و چیزای جدید و ناشناخته تجربه کنی. گاهی هم فکر میکنم شاید بعدش خیلی چیز خاصی نباشه

قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
از همه چیش خوشم میاد جز حوری.....شوهرم نگاشون کنه میمیرم

حوری مرد منظورم بود ،اونجا که دیگه شوهر نداری سینگلی ...🤣🤣شوهرم میگفت اون دنیا باید باهام ازدواج کنی گفتم ابدا ،،🤪😜

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز