2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداشکرت ک ادم های خوب ب مانیکی و ادم هایی ک ب ماضربه زدن هم نیکی کردن رو ب مایاد دادن خدایا همه چیز زیباست ما همیشه شکرت میکنیم چون اشرف مخلوقاتیم و ارزشمند و تمرکزموم رو خودمونه ولی برای همه خیر میخوایم

اسی لک صورت که زانو غم در بغل نداره ....برو پیش یه دکتر متخصص یا برو داروخونه کرم ضد لک بهت میدن استفاده کن ....صورتتو بخور بده رفتی حمام سفیداب و گلاب بزن آبرسان بزن آب زیاد بخور قرص مولتی ویتامین مصرف کن

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

اسی لک صورت که زانو غم در بغل نداره ....برو پیش یه دکتر متخصص یا برو داروخونه کرم ضد لک بهت میدن است ...

خو این کارا پول میخواد. شوشو پول نمیده انتظار صورت صائم داره بدونه هیچ ایرادی

کاش یکم خوشبخت بودم فقط یه کم
چیشده پسرتون؟

عزیزم خیلی طولانی هست تایپک اولم همه چی رو گفتم و عکس پسرمم هست

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
*من سرم از عصر داره گیج میره یعنی چمه 😓حتی تو حالت خوابیده

احتمالا از گوشته اگر زمان تکون دادن سرت حالا چه ایستاده چه خوابیده سرت گیج میره مربوط به گوش میشه نگران نباش سرگیجه ها اکثرا خوشخیم هستن

خو این کارا پول میخواد. شوشو پول نمیده انتظار صورت صائم داره بدونه هیچ ایرادی

اولا که عزیزم لک صورت تو ایران فقط عیب وایراد محسوب میشه وگرنه کک و مک لک الان مد شده به شوهرت بگو با لک خوشگلترم