2777
2789
عنوان

تو‌ شوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فوتوشاپ نیست عکسش؟ 😁 شاید الکی گفته رفتیم شایدم واقعا رفته و نمی‌خواسته کسی بدونه

نه بابا واقعیه

حالا مگه کسب بفهمه چی میشه؟ بعدم من کسی نبودم دوست صمیمیت بودم خودم هزار بار خارج رفتم همه ی کشورهای اروپایی رو رفتم خودمم قصد مهاجرت دارم همه میدونن

این موضوع چیزی نبود که بخواد ازم قایم کنه

حداقل وقتی نزدیک رفتنش بود میتونست یه مقدمه چینی کنه یا حداقل بعد از اینکه رفت و‌ رسید

حتی من؟ دوست صمیمیش؟ مگه چقد مهمه برای کسی که اون بره یا نره که بخواد قایم کنه

نمونه زیاد هستش 

تو ازدواج و مهاجرت و خرید خونه و آوردن بچه و ادامه تحصیل و...

رفاقت رو بهم نزن. حق بده. بنده خدا چقدر با خودش کلنجار رفته که به تو بگه یا نه 

بهش بگو ی خداحافظی نکردی آنقدر برات بی ارزش بودم؟

واقعا ناراحتم کسی حالم رو‌نمیفهمه

اگه یه دوست معمولی بود توقعی نداشتم

حتی تا امروز ظهر قبل از اینکه عکسش رو ببینم ۲ ساعت با هم چت کردیم راجب ارایشگاه که واسه عید کجا بریم و ..

ترسیده بگی منم ببر یا منصرفش کنی ،،،ولی ب نظر من بر عکس اون چه فکر می‌کنی تو دار بوده و حرفای عادی ر ...

اره اینه که عذابم میده که بیست سال نشناختمش‌

یه حس بدی دارم میدونی؟ من خودم صدبار اروپا رفتم وضعم خوبه خودم تو‌پ پروسه ی مهاجرتم

الان یه حسی دارم که انگار میخواستم چشمش بزنم که بهم نگفته یا فکر کرده بخیلم یا هرچیز دیگه ای

حس نا محرم بودن بهم دست داده

اره اینه که عذابم میده که بیست سال نشناختمش‌ یه حس بدی دارم میدونی؟ من خودم صدبار اروپا رفتم وضعم خ ...

طول رابطه مهم نیست ،ا‌ن ساعت ها حرف زدن ‌‌‌‌‌‌‌‌نشونه دوستی نبوده ،،دوستی شما عمق نداشت کاش با هم هر چند روز یک بار حذف می‌زدی ولی دوستی عمیقی داشتید ،،،این دوستی صرفا برا گذاراندن وقت بوده تموم کن 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
خیلی عجیبه ولی منم همچین شخصیتی دارم خوشم نمیاد کسی از کارام با خبر بشه قبل از اینکه انجامش بدم منم ...

بابا این دوست صمیمیم هست نه دوست معمولی بعضی شبا تا صبح با هم چت می‌کنیم حرفامون تموم نمیشه

در ضمن ما هم تو پروسه ی مهاجرتیم و اون ریز به ریز کارام رو میدونه

ولی خودش هیچی نگفته بود حتی میگفت من شوهرم به خانواده وابسته هست از خارج متنفره 

خوش به حال تو که میری راحت میشی😳

طول رابطه مهم نیست ،ا‌ن ساعت ها حرف زدن ‌‌‌‌‌‌‌‌نشونه دوستی نبوده ،،دوستی شما عمق نداشت کاش با هم هر ...

معلومه که تموم میکنم بی معرفت رو 

ولی تو‌شوکم

اعتمادم از بین رفته

حس بدی دارم

حس یه آدمی که یه عمر گول خورده 

من با اون مثل کف دست بودم اونم اینجوری نشون می‌داد ولی یهو اینکارو کرد

معلومه که تموم میکنم بی معرفت رو  ولی تو‌شوکم اعتمادم از بین رفته حس بدی دارم حس یه آدمی که ...

درگت میکنم دیگه دلت خوش نبست بهش حس خیانت دیده رو داری انگار یک عمر بازی خوردی ،،،ولی دنیاست دیگه غیر قابل پیش‌بینی درس بگیر ازش و آدمها رو جدی نگیر 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌