shahrefarangggg مدیر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1999 عنوان فرزند سوم | مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 27 پست کیا دو تا دارن هم جنسه،،برا جنس مخالفش میخان سومی رو هم بیارن؟؟ من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد... 1401/11/25 | 18:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1999 چه استدلالی یعنی بچه آینده شخصی نداره باید بیاد کمک پدرش ?!! مگه زمان بربریته نمدونم میگم شاید...البته اگه وضع مالی ردیف نباشه واقعا درست نیس من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
ya_mahdi_jan عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2704 اره پسر شد نه نمیدونم چطوری فقط میدونم که الان ۴ ماهه یه چشمون خونه یه چشممون اشک ... الهی بمیرمان شاءالله خدا سلامتی بده بهشوندور از جون پسرم اسم پسر منم محمد مهدیه یه جوری شدم اینو خوندم اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
ya_mahdi_jan عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2704 بسلامتی،مبارکه ممنون عزیزمسلامت باشی اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
some1401 عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3521 الهی بمیرم ان شاءالله خدا سلامتی بده بهشون دور از جون پسرم اسم پسر منم محمد مهدیه یه جوری شدم اینو ... خدا نکنه عزیزم خدا پشرتو بهت ببخشه ایشالا دامادیشو ببینی😍منظورم این بود که کاش ادما به زور نخوان اگه قرار باشه پسر بده خب میده اللن پسر داده بود ولی چیشد بخدا الان مادرش هر روز خودشو میکشه انقد حالمون بده میگه کاش خدا از اول نمیدادی کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
ya_mahdi_jan عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2704 خدا نکنه عزیزم خدا پشرتو بهت ببخشه ایشالا دامادیشو ببینی😍 منظورم این بود که کاش ادما به زور ... ممنون عزیزمبله زوری خواستن اصلا خوب نیستمن خودم ازدواج اولمو به زور از خدا خواستمو نتیجش شد زجری که چند سال در کنار اون روانی کشیدمخدا به دلشون صبر بده الهی اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
some1401 عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3521 ممنون عزیزم بله زوری خواستن اصلا خوب نیست من خودم ازدواج اولمو به زور از خدا خواستمو نتیجش شد زجری ... ممنون گلم ایشالا ازدواج دومت عالی میشه کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1999 اره پسر شد نه نمیدونم چطوری فقط میدونم که الان ۴ ماهه یه چشمون خونه یه چشممون اشک ... الهییی...آخی عزیزم...یعنی چی شد دقیقا من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1999 ما دو تا دختر دسته گل داریم اصلا و ابدا بچه ی سوم نمیخوایم خیلی هم خوب ...منم اگه دختر داشتم سومی رو نمیخاستم ،،مساله اینجاس من دو تا پسر دارم و حس میکنم با شوهرم ۳تا شدن و من تنهام من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1999 خدا نکنه عزیزم خدا پشرتو بهت ببخشه ایشالا دامادیشو ببینی😍 منظورم این بود که کاش ادما به زور ... آخی یعنی فوت کرد...خوش بحالش تو بهشته...ما چییییی؟؟؟ من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
some1401 عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3521 الهییی...آخی عزیزم...یعنی چی شد دقیقا تصادف کرد بچه سومشون مرد همون که پسر بود کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
some1401 عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3521 آخی یعنی فوت کرد...خوش بحالش تو بهشته...ما چییییی؟؟؟ چه خوشبحالی میدونیدمادرش چی میکشه کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1999 چه خوشبحالی میدونیدمادرش چی میکشه بچه رو میگم که بی گناهه جاش تو بهشته...والا مادرپدرش که خدا بهشون صبر بده ...دیگه قسمت بوده من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
sofiya73 عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1824 من یه دختر و یک پسر داشتم الان سومی رو باردارم تا ببینیم خدا چی میخواد پولدارجان سلاااام🫶🏻 خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻