2777
2789
عنوان

همش تو شوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 3966 بازدید | 28 پست
چیزی ندیدم خودمو دیدم  دراز کشیده بودم همونجوری چشمام باز بود دستهام رو سینه ام و تکون نمیخور ...

میفهمم ولی خب در کل سعی کن این مدلی نخوابی 

مم هروقت اینجوری رو به سقف میخوابم خوابای وحشتناکی میبینم

منظورم این نیس که تو خواب دیدی درکل میگم

دردیست در سینه‌ام که همزاد جهان است🌍!'

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اون حالت ربطی ب مرگ ندارم ی اختلال ک مغزت فریب میخوره داره از بیرون ب بدن نگاه می‌کنه ....بعد از مرگ هم کسی نمیدونه چی میشه اما قطعا اینجوری نیس 

اولین روزی ک دیدمش،حتی فکرش راهم نمیکردم ک قرار است روزی اینگونه سخت،تاوان اولین روز دیدنش را پس بدهم...💔

واقعا روح بعد از مرگ دنبال قبر میگرده ؟من همش فکر میکنم قبر صرفا برا یادبود روح چرا باید دنبال جسمش بگرده؟

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
برا من سردرگمی داشت و اون طرفه که منو برد داشت زندگی رو بهم یاد آوری میکرد ولی نترسیدم همه جا منو بر ...

خداروشکر

من بیدلر بودم که مردم خواب نبودم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
وای چه تجربه ای 

بله خیلی حس خوبی بود در کنار ترس

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
میفهمم ولی خب در کل سعی کن این مدلی نخوابی  مم هروقت اینجوری رو به سقف میخوابم خوابای وحشتناکی ...

من اکثرا اونجوری میخوابم

ولی خدا خواست نشونم بده

خیلی الکی حرص میخورم

اون حالت ربطی ب مرگ ندارم ی اختلال ک مغزت فریب میخوره داره از بیرون ب بدن نگاه می‌کنه ....بعد از مرگ ...

محالفم من حسش کردم

من از بدنم جدا شدم

واقعا روح بعد از مرگ دنبال قبر میگرده ؟من همش فکر میکنم قبر صرفا برا یادبود روح چرا باید دنبال جسمش ...

چون میخواد دوباره به جسم برگرده

ما اصلا عذاب قبر نداریم چون روح توی جسم نیست توی خاک نیست

چون سعی میکنه وارد کالبد جسم بشه ولی چون نمیتونه اذیت میشه حالا کی باور کنه که نمیتونه برگرده بستگی به روح داره بعضیا زود قبول میکنن بعضیا دیرتر

میگن روح سرگردان روحایی هستن که قبول نکردن که نمیتونن وارد جسم بشن

منم چون اینرو میدونستم وقتی از بدنم جدا شدم اصلا سعی نکردم وارد جسم بشم باور کرده بودم که تمومه ولی خدا خواست و انگار یکنفر منو کشوند سمت جسمم و من با ضربه شدید رفت و برگشت سرن به بالش این رو متوجه شدم انگار ایست قلبی داشتم بعدش که زنده شدم حالت شوک بدنم بالا و پایین پرت شده

محالفم من حسش کردم من از بدنم جدا شدم

اره اما حرفی ک زدم کاملا علمیه الان پیدا میکنم برات می‌فرستم 

اولین روزی ک دیدمش،حتی فکرش راهم نمیکردم ک قرار است روزی اینگونه سخت،تاوان اولین روز دیدنش را پس بدهم...💔

منتظرم

خدمت شما ربطی ب مرگ نداره این چیزا فقط چون احساس کردم نگران شدی گفتم اینو برات بفرستم خودت هم میتونی تحقیق کنی 

خدمت شما ربطی ب مرگ نداره این چیزا فقط چون احساس کردم نگران شدی گفتم اینو برات بفرستم خودت هم میتونی ...

فدایت گل