2777
2789

می خواهم یک چیزی اموزش ببینم که یک کار وکسب خونگی رابندازم برای خودم درامد خیاطی چقدره؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز واسه ولنتاین کیک پختم نمیدونم قشنگه زشته عکس بدم نظر میدین؟

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
ممنون اینجا فقط جای اریشگاه سرشناس می رند از بیکاری خسته شدم

درسته شماهم از یه بندانداختن تو خونه شروع کن تا سرشناس بشی. بنظرم رنگ کردن و همین اصلاح صورتم خیلی درامد داره

خدایا خیلی خیلی شکرت 😍
درسته شماهم از یه بندانداختن تو خونه شروع کن تا سرشناس بشی. بنظرم رنگ کردن و همین اصلاح صورتم خیلی د ...

همینجا ببین چند نفر از ارایشگرشون ناراضی هستن چون اونقدر گفتن ارایشگری خوبه همه رفتن طرف ارایشگری ولی چون مهارت ارایشگرای قدیمی رو ندارن میزنن ابروی طرف رو خراب میکنن مامان خودم پوستش نازکه هروقت میره ارایشگاه پوست صورتش کنده میشه. بنظرم کسی هم بخواد ارایشگر خوب بشه باید کلی خرج کنه وقت بیشتری بزاره یه ارایشگر میشناسم دایم میره مسافرت برای اموزش ارایشگری. میگه اصلا وقت سرخاروندن ندارم یا مشتری دارم یا این کلاس و اون کلاس میرم اینجوری میشه موفق شد نه اینکه یه مدرک بگیره دوروز بره زیر دست  ارایشگر کار کنه بگه بلدم کلی هم باید پول خرج کنه واسه کلاس ها. 

همینجا ببین چند نفر از ارایشگرشون ناراضی هستن چون اونقدر گفتن ارایشگری خوبه همه رفتن طرف ارایشگری ول ...

همه چیز خرج داره عزیزم معلومه که باید پول خرج کنه تا یاد بگیره. همین شیرینی پزیم حرفه میخواد مگه الکیه😐

خدایا خیلی خیلی شکرت 😍