2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام .من دوماه و نیم پیش سه تا عبا سفارش دادم که خبری ازشون نشد. اوایل که پیام میدادم میگفتن باید صب ...

سلام ببیخشید منم ۹ بهمن سه تا عبا سفارش دادم و هزینه شو براشون واریز کردم ولی هنوز هم تحویل ندادن باید چیکارکنم

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
به من پیام بده عزیزم، منم شهرستانم علیهشون شکایت کردم تو پلیس فتا. چند نفر باید شاکی باشیم تا پروند ...

سلام برای شکایت علیه حجاب موعود پیام دادم باید چیکار کنیم

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           

سلام چند بار توگروهشون فروش آن لاین گذاشتن من ی بار رفتم ولی از بس بی نظم بودن نتونستم چادر مورد نظرموبخرم بعد به من گفتن تو شهرری شعبه داره رفتم شعبه شهرری و خرید حضوری کردم سایزاش اندازه نبود حتما باید حضوری خرید کنی از جنس کارشون با توجه به قیمت راضی بودم ولی الان که باز می خوام بخرم شعبه شهرری رو انتقال دادن دیگه باز نیست کجا رفته نمی دونم هر چی هم تو کانال برل ادمین پیام میدم که ادرس شعبه رو بگه سین میشه ولی کسی پاسخگو نیست تاامروز آدرش تولیدیشونو پیدا کردم افسریه خیابان محمد دهقان 34 خیابان برادران شهید علیرضایی 15 متری اول پلاک 591.0 طبقه منفی یک و شماره آقای حمید زینعلی رو گذاشته که پاسخگو نیست 02191012309حالا یکی رو پیدا کنم که خونش افسریه باشه ببینم آدرسش درسته یا سرکاریه

کسی آدرس دقیق حجاب موعود را میدونه اعلام کنه

تهران افسریه خیابان شهید محمد دهقان 34 خیابان برادران شهید علیرضایی 15 متری اول پلاک 591طبقه منفی یک اگر رفتید درست بود به من هم اطلاع بدید

سلام ببیخشید منم ۹ بهمن سه تا عبا سفارش دادم و هزینه شو براشون واریز کردم ولی هنوز هم تحویل ندادن با ...

سلام ببخشید شما سفارش تون به دستتون رسبد؟

من الان ۶ ماهه سفارش دادم ولی خبری نیست خدا ازشون نگذره

سلام ببخشید شما سفارش تون به دستتون رسبد؟من الان ۶ ماهه سفارش دادم ولی خبری نیست خدا ازشون نگذره

سلام نه هنوز هیچ خبری نیست

من فقط یه شماره تلفن دارم که برای خانمای مسئول اونجاست میتونی زنگ بزنی یا پیام بدی ببینی چی میگن به منم خبر بده لطفا ۰۹۱۹۹۳۶۰۴۱۱

دوستان منم تیر ۱۴۰۳خرید کردم و متاسفانه هیچ خبری نیست و هیچ پیامی پاسخگو نیستن اگه راه ارتباطی شماره کارتی چیزی ازشون دارید به ما هم بدید ،و دوستانه ک از طریق پلیس فتا اقدام کردن چطور انجام دادید و ایا شماره تماسی ،آدرسی چیزی ازشون گیر آوردید ب ما بدید ؟؟ 

این شماره تماس رو از کجا گیر آوردید آیا معتبر هست ک زنگ بزنیم بهشون ؟

بله تماس بگیرید 

من از دوستانم که از اونا خرید کردن و براشون از طریق این شماره ارسال شده بود گرفتم