2777
2789
چی بگم  احساس میکنم همه معیارهایی که من می‌خوام و داره ولی فکر کنکورم اذیتم میکنه

چ جالب ایناییکه تعریف کردی خود منم😂😂😂منم دوران کنکور بود واسترس اینو داشتم که لطمه بزنه به درسام ولی اینجوری نشد والان خیلی خوشحالم که ردش نکردم...بااین حرفاش که گفته خیلی به همسر من نزدیکه اخلاقش احتمالا😂...اگه شبیه شوشوی من باشه خوشبخت میشی دختر...من وقتی خواستم جوابش کنم بابام گفت یه دلیل بیار واقعا هم هیچ عیبی نداشت و الان ازبابام ممنونم که نزاشت با مسخره بازی ردش کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیروز هم یه تاپیک زده بودم که یه دختر 18 ساله رو بخوای نصیحت کنی بهش چی میگی  اکثر خانماا میگف ...

من هدفم مشخصه نمیدونم شما چه رشته ای مدنظرته ولی من از همون اول که شروع کردم به خاطر علاقم به تدریس و مشاوره هدفم فرهنگیان هستش 

من هدفم مشخصه نمیدونم شما چه رشته ای مدنظرته ولی من از همون اول که شروع کردم به خاطر علاقم به تدریس ...

موفق باشی عزیزم

حرف من این بود که ازدواج تو سن کم  و با اختلاف سنی زیاد درکل خوب نیست درسته که بعضیا راضین ولی 90 درصد افراد پشیمون میشن 

روان شناس ها هم میگن ازدواج زیر 24 سالگی درست نیست 

یک روزی به حرفای من میرسی امیدوارم اون روز خوشحال  و خوشبخت باشی عزیزم  

چه جالب😍 شغل همسرتون چیه؟ اختلاف سنیتون مثل ماست؟

همسرم معلمه..اختلاف سنیمون۵ساله ولی دوس داشتم بیشتر میبود مخصوصا وقتایی که میگه بچه ای هنوز منم پیش خودم میگم کاش اختلاف سنیمون زیاد بود تا پیشش واقعا شبیه بچه بودم😐😂...اگه طرفت مثل خودت ادم پایه ای باشه دیگه سن مهم نیس مثلا پایه تفریح وخوشگذرونی باشه

همسرم معلمه..اختلاف سنیمون۵ساله ولی دوس داشتم بیشتر میبود مخصوصا وقتایی که میگه بچه ای هنوز منم پیش ...

اها پایدار باشین عزیزم💚

ما ۱۰/۱۱ ساله اختلاف سنیمون🥺