2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 31 پست

اولا لطفا دیگه پیش دعا نویس نرو چون که یه مشت کلاه بردارن اونایی هم که واقعی هستن با اجنه و شیاطین در ارتباطن که باعث ورود اینها به زندگیتون میشن و زندگی رو نابود میکنن

دوما درباره ازدواج شاید سخت گیری میکنه توی خواستگارات 

حتما پیش مشاور ازدواج برو باهاش صحبت کن و اینکه چندتا کتاب خوب بخون مثل کتاب نیمه دیگرم 

سوما که یا سری دعا و نماز هست نمیدونم اعتقاد داری که خب میخونن و جواب میده 

چهارما عجله نکن حتما خیر و صلاحی توشه من برادرم هرجا میرفتیم خواستگاری نمیشد حتی یادمه یه بار پدرم گفت نمیدونم چرا تو کار این پسر گره افتاده خدا خواست زنداداش خوبی نصیبم شد پس صبر داشته باش تا به موقعش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو خصوصی درخواست بدم شماره میدی؟؟؟ یه زن بابا دارم برام طلسم زده الهی خیر نبینه

نرو تروخدا سمتشون 

نابود میکنن زندگیت رو 

اینا یا دروغ گوان یا اگه راست گو باشن با اجنه ارتباط دارن باعث میشن اینا بیان تو زندگیت

این تعریف هایی که از خودتون کردید رو دیگه جایی تکرار نکنید همین تعریف ها باعث شد در ۱۶ سالگی یکی از دوستاتون چشم بزنه و دلیل مشکل ازدواجتون هم همینه 

اون سید هم عدد ۴ رو دیده اشتباه تفسیرش این بود گفت ۴۵ ولی من میگم ۴ سال دیگه این چشم نظر اثرش میره و ازدواج میکنید.

( محقق در زمینه فیزیک و متافیزیک و انرژی )غیر از استارتر امکان پاسخگویی به سوال شما کم هست لطفا ریپلای نکنید.من کار خوب و درست خودمو انجام میدم ، شما رو خوشحال کرد ، بسیار خوشحال میشم ، شما رو ناراحت کرد ، بسیار، بسیار، بسیار متاسفم . اما کماکان کار خوب و درست خودمو انجام میدم . من نیامدم به این دنیا تا دیگران رو راضی و خوشحال نگه دارم . 
نرو تروخدا سمتشون  نابود میکنن زندگیت رو  اینا یا دروغ گوان یا اگه راست گو باشن با اجنه ...

سلام عزیزم من کلی گفتم 

راجب مسئله ایم که گفتی درسته

من خودم دخترخالم موکل داشت باهاش رابطمو کم کردم ترسیدم وارد زندگیم شن ولی استخاره و اینا فقط یه باره خطری نداره مگه اینکه ازشون دعا بگیری. منظورم اینه خطر اصلی دختر خالم بود که رفع کردم

راستی راجب دروغ گفتنشون بگم که بله اجنه ذاتشونه دروغ بگن 

اما نه راجب گذشته بلکه راجب آینده 

ولی بازم از ۱۰تا حرف ۹تاشو راست میگن 

راجب آینده هم علت اشتباه از آب دراومدن حرفاشون اینه که جن فقط طالع موقت رو میتونه بگه نه طالع قطعی 

ولی بازم تا یه سالو میتونه بگه تقریبا  

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

[QUOTE=274395491]این تعریف هایی که از خودتون کردید رو دیگه جایی تکرار نکنید همین تعریف ها باعث شد در ۱۶ سالگی یکی از ...[/QUOTE]

سلام آقای حمید طبق امضاتون سوالی ندارم

قبلا پرسیدم جواب هم تا حدودی گرفتم 

ولی یه چیزی ته دلم موند گفتم گلایه کنم شما خیلی تو دارین

خب اگه در زمینه متافیزیک محققین چرا اطلاعات نابتونو تاپیک نمیکنین که در اختیار همه بذارین واقعا چرا کمی دیگرانو آگاه نمیکنین

می‌شد توی تاپیکاتون هرچی که مهم‌تره و صلاح میدونید بنویسید که دیگرانم علمشون بالا بره شاید یکی مث من تشنه متافیزیک باشه اما منبع معتبری پیدا نکرده   تازه بعدشم میتونید تاپیکو قفل کنید چون صرفا جنبه اطلاع رسانی داره و مجبور نیستید چت کنید🙏🙏

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز