2777
2789
عنوان

چی جواب بدم؟؟؟یکم دلم خنک بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 34 پست
نه کلا تو فاز اینجور مناسبتها نیست...بعضی وقتا خیلی سرد و بی روح میشه

چه بد

چه ربطی داره عزیزم

در کل ۵ ساله که باهاشی  ،حداقل باید یادش میدادی که به خواستت احترام بزاره و واسه خوشحالیت حداقل خوب حرف بزنه

البته بگما ، پیام دادن اشتباهه چون نمیتونی قضاوت درست کنی ای کاشه تلفنی یا حضوری بهش میگفتی و جوابتو میگرفتی و اونطوری بهتر بود و تو شک نمیوفتادی ، از پیام ، قضاوت نکن ، بهش زنگ بزن و حرف بزن، از صدا و لحن حرف زدنش و اینا متوجه میشی

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️
چه بد چه ربطی داره عزیزم در کل ۵ ساله که باهاشی  ،حداقل باید یادش میدادی که به خواستت احترام ...

راهمون دوره...شرایطش نبود ک ببینمش...ولی اکثرا سرکاره...ج نمی‌ده...پیام میده ک خودم اس میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهمون دوره...شرایطش نبود ک ببینمش...ولی اکثرا سرکاره...ج نمی‌ده...پیام میده ک خودم اس میدم

تا حالا تو این شرایط نبودم ولی خیلی سخته ، شاید بخاطر کارش نتونسته کهدرست و زیاد فکر کنه و جواب بده ، درکش کن

بعدشم قرار نیست که درجا زنگ بزنی و اون ج بده

هر وقت که سرش خلوت شد و تونست که حرف بزنه ، اونوقت بهش زنگ بزن و باهاش حرف بزن

بالاخره ۵ دقیقه هم که شده ، تو روز ، سرش خلوته و ازاده دیگه ، اینطوری نیست که ۲۴ ساعت شبانه روز سر کار باشه و یا مشغول باشه و نتونه حتی ۵،۱۰ دیقه واست وقت بزاره

تا حالا تو این شرایط نبودم ولی خیلی سخته ، شاید بخاطر کارش نتونسته کهدرست و زیاد فکر کنه و جواب بده ...

فک کنم فقط خواسته جواب بده ک پیامم بی جواب نمونه...درگیری های کاریش زیاده...اما با پیامش و نحوه جوابش ناراحتم کرد

فک کنم فقط خواسته جواب بده ک پیامم بی جواب نمونه...درگیری های کاریش زیاده...اما با پیامش و نحوه جواب ...

اشکالی نداره عزیزم ، درک کن ، هر وقت تایمش خلوت شد ، بهش زنگ بزن و حرف بزنید