gesoo2 مدیر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 576 عنوان یه سوال | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 28 پست توی رابطه دوستی بنظرتون بوس و بغل اوکی یا نه فقط در همین حد ! کاربر قدمیم نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂 1401/11/25 | 13:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gesoo2 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 576 اینجا هرکس با اعتقاد خودش نظر میده. نظرات آدما باهم فرق میکنه. خودت بشین فکرکن و به نتیجه برس 😂از نظر خودم نه ولی دوستام میکن تو خیلی سفت گرفتی اینا یه چیزای طبیعیه میخوام ببینم بقیه نظرشون چیه کاربر قدمیم نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂
she_is_fateme عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 2748 عزیزم بر ایراده کاراشونو میکنندمیرن اگه بخواد اینطوری راجب طرف فکر کنه که اصن نباید باهاش وارد رابطه بشه بنظرمممم فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
she_is_fateme عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 2748 😂از نظر خودم نه ولی دوستام میکن تو خیلی سفت گرفتی اینا یه چیزای طبیعیه میخوام ببینم بقیه نظرشون چیه ... بستگی داره دیدگاه خودت چیههرجور خودت راحتی فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
dokhiariyayi عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2014 😂از نظر خودم نه ولی دوستام میکن تو خیلی سفت گرفتی اینا یه چیزای طبیعیه میخوام ببینم بقیه نظرشون چیه ... به نظره من ایرادی نداره همه جای ایران سرای غم است...
miss_hds عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 2235 اینجا هرکس با اعتقاد خودش نظر میده. نظرات آدما باهم فرق میکنه. خودت بشین فکرکن و به نتیجه برس 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼مرسی
gesoo2 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 576 اگه مطمعن باشید طرف قصدش جدیه و شما رو به چضم زنش میبینه چی ؟ کاربر قدمیم نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂
سیندرلا۰۰ عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4269 اگه بخواد اینطوری راجب طرف فکر کنه که اصن نباید باهاش وارد رابطه بشه بنظرمممم وارد رابطه بشه ولی محدودیت ها رو رعایت کنه
she_is_fateme عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 2748 🌹 من باشم وارد رابطه با کسی نمیشماگرم بشم این فکرارو راجبش نمیکنمکه کارشو میکنه میره و ازین حرفا فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
dokhiariyayi عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2014 من باشم وارد رابطه با کسی نمیشم اگرم بشم این فکرارو راجبش نمیکنم که کارشو میکنه میره و ازین حرفا آره دقیقاً.همه ی آدما که مثل هم نیستن.اگه همه بخوان این فکرو کنن که تو تنهایی میپوسیم همه جای ایران سرای غم است...
she_is_fateme عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 2748 آره دقیقاً.همه ی آدما که مثل هم نیستن. اگه همه بخوان این فکرو کنن که تو تنهایی میپوسیم درسته و آدم باید توو لحظه زندگی کنه و بسپره به خدااون از دل همه آگاهه❤️ فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
پاپیوننننن عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 7688 من عاشق بوس و بغلم نمیتونم مقاومت کنم. ولی دقت کن طرفت ارزشش رو داشته باشه. خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
gesoo2 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 576 من عاشق بوس و بغلم نمیتونم مقاومت کنم. ولی دقت کن طرفت ارزشش رو داشته باشه. 😂عزیزممم ممنون از راهنمایت کاربر قدمیم نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂
پاپیوننننن عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 7688 😂عزیزممم ممنون از راهنمایت فدات شم. خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️