2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخیش بلاخره یکی گفت گوگول مگولی همه گفتن ترسناکه 😁😆

نه بابا کجاش ترسناکه به این خوشگلی

واقعا هم گوگولی مگولیه هم عکور پکوری

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
عکس پروفایلم مرغ عشق خودم درست کردم ک روی چوب نشسته! چرا ازپرنده میترسی آخه❤️

خاطره ترسناک دارم تو بچگی😁

کارات خیلی قشنگه.‌خیلی خوبه کارای هنری میکنی

ببین یه پیشنهاد میدم بهت. درکنار فروش آنلاین اگه خودت مغازه نداری، برو به این مغازه های دکوری فروشی سر بزن کاراتو نشون بده. چون خودم کارای هنری انحام میدم و این کارو کردم. شاید اولاش خیلی درآمد نداشته باشی اما ادامه بده. خجالت نکش برو مغازه های مختلف سربزن .کاراتو بزار برای فروش. قدر کاراتو بدون. خیلی قشنگن. امیدوارم ازشون درآمد خوبی بدست بیاری❤

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...
خاطره ترسناک دارم تو بچگی😁 کارات خیلی قشنگه.‌خیلی خوبه کارای هنری میکنی ببین یه پیشنهاد میدم بهت. ...

آخی عزیزم ان شاء الله ترست برطرف بشه وبتونی به ترست غلبه کنی که حتمانم میتونی آخه پرنده ها خیلی نازن. 

به فروش فکر نکرده بودم تاحالا هرچی درست کردم هیچ کدومشونم دست خودم نیست بغیر ازاین جغده عکس پروفایلم تنهاعکسش مونده همرو هرکی اومده خونمون ورداشته  برده! ممنون بخاطر پیشنهادت دوستم🙏