2777
2789
عنوان

تویی که میخونی ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 23 پست
به به همچنین شماااا❤😍 حالا اگه از زنگ تلفن هم‌نشد، حضوری بشنوم😂❤️

دوست داری پس بیوفتی😂

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
ب کی میگی 😐😂 بگو ب منم بده دوستم 

از کی دوست داری بشنوی به همون بگم 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از کی دوست داری بشنوی به همون بگم 

دوستم ...

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
ممنون 🌚😂 فکر کنم خودت هم معطل یه خبر خوبی 🙂ایشللله میشنوی اون خبر خوبو فردا

کیه که بدش بیاد 

ان شاءالله برای همه 

از دیروز یه فکر بیخورد افتاده تو مخم همش حس میکنم اتفاق بدی قراره برام بیوفته از دیروز حالم خیلی بده ...

اینحوری دچار وسواس فکری میشیا

ذهنتو ببر سمت چیزای خوب 

استرس نداشته باش انشاالله کلی اتفاق خوب بیفته الهیییی آمیییین

اروم باشید  اروم باشید  اولین نفر منم

باش باش😂😂😂

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
اینحوری دچار وسواس فکری میشیا ذهنتو ببر سمت چیزای خوب  استرس نداشته باش انشاالله کلی اتفاق خو ...

ممنون عزیزم خیلی تلاش میکنم ولی بعضی وقتا دست خودم نیس ایشالا ک با دعاهای شما حالم بهتر شه و اتفاقای خوب برام بیوفته