2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنین شما هم میترسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 25 پست
یعنی شما از عذابهای بعدمرگ برای خودتون وخانوادتون نگران نیستین؟ خدایی نکرده برای یکی ازاونا اتفاقی ...

پدرم فوت شد اونجا درارامشه توزندگی خیلی اذیت شد 

لایک نکنید .توروخدا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شما از عذابهای بعدمرگ برای خودتون وخانوادتون نگران نیستین؟ خدایی نکرده برای یکی ازاونا اتفاقی ...

نه اصلا،چون تو فقط رفتار وظاهرشون و اعمالشون رو داری میبینی از دلشون ،نیت قلبیشون،اخلاص عملشون و خیانتی که خداوند به خاطر خیلی کارها که شاید اصلاً به چشم ما نیاد خبر نداری،خدا بنده هاشو خلق نکرده که ببره جهنم بسوزونه،همونطور که اعمال بد هست،توبه هست،همونقدر که گناه هست حسنات هست،بعدشم خداوند سبحانه،ماچون انسانیم و پراز نقص با فکر و دید محدود خودمون به خدا و دنیا وادمها و اعمالشون که خیلی حقیر وکم و ناقصه نگاه میکنیم،و خدا خییییلی خییییلی بیشتر از تصورات ما مهربون و بخشنده است ،گاهی بایک محبت،یک لیوان آب دادن،یه صلوات،یه قطره اشک واس اهل بیت یا یه کمک کوچیک میبینی خدا به خاطر خلوص نیت از سر تقصیرات آدم میگذره 

حتی به خاطر این مریضیم بابام منو برد قم تا شفا بگیرم ولی خوب نشدم ماه دیگه هم با شوهرم میرم مشهد شای ...

حتمن خوب میشی عزیزم 

منم دعا کن ❤

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

ببین تو الان برای خودت یک لباس با کاردستی درست کنیم چقدر برات عزیزه ،دلت میاد بندازین تو آتیش؟ خب نه. تازه لباس روح و جون نداره چطور پس خدا مخلوقات خودش رو میخاد بندازه تو آتیش، چرا بنده خدایی که کفر میورزن و خدا رو قبول ندارن خب خدا هم اونا رو نمیبخشه و جاشون جهنمه چون راه هدایت رو خدا بهشون نشون داده و حجتش رو تموم کرده ،رحمت خدا واس بنده هاشه که بهش ایمان و اعتقاد و اعتماد دارن و ماهم به رحمتش امید داریم

ببین تو الان برای خودت یک لباس با کاردستی درست کنیم چقدر برات عزیزه ،دلت میاد بندازین تو آتیش؟ خب نه ...

زندگی پس از زندگی رو نگاه کردین؟اونجاهم بعضیا از عذابهای اون دنیا میگفتن چون من نسبت به این چیزا حساس شدم تو مغزم تاثیر گذاشت وحالمو بدتر کرد

زندگی پس از زندگی رو نگاه کردین؟اونجاهم بعضیا از عذابهای اون دنیا میگفتن چون من نسبت به این چیزا حسا ...

خب آفرین ،ببین همچنان هم خدا بهشون فرصت داد تا برگردن و جبران کنن همین هم لطف و رحمت خدا بوده دیگه،حتما نیاز بوده بهشون یه تلنگر بخوره ببینن دارن تو زندگی چیکار میکنن،مقصدشون کجاست.اتفاقا با دیدن مستند زندگی پس از زندگی باید دلت قرص تر ومحکم تر شه چون خیلی از عشق و رحمت و بخشش و بزرگی خدا و زیبایی و آرامش اون دنیا میگفتن